Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Ilıca Mahalle Muhtarı Kamil Baykal, Teknik ve İdari Birim Amirleri ile birlikte yaz aylarında yerli ve yabancı binlerce turist ağırlayan Ilıca’da mesai yaparak yerinde incelemelerde bulundu. Ilıca’da yapılan incelemelerde bölgenin eksikleri tespit edildi. Ilıca’ya iade-i itibar kazandırmak için kollarını sıvayan Başkan Oran, kenti geliştirmek ve güzelleştirmek için gerekli çalışmaların yoğunlaştığını söyledi.

“Her şey söz verdiğimiz gibi…”

Ilıca’nın çok yakında şaşaalı günlerine döneceğini belirten Başkan Oran, “İzmir’in incisi, yeryüzü cennetimiz Çeşme’yi hakettiği noktaya taşıyacağız. Yaz aylarında milyonları ağırlayan Ilıcamız’da yeni düzenlemeler yapıyoruz. Yıldız Burnu-Egeçeşme sahili arası projemizin onayını bekliyoruz. Kısa sürede Ilıca’da bulunan Topan Banyomuzu ayağa kaldıracağız. Ilıca çarşımızı yeniden inşaa ediyoruz” dedi.

“Ilıca eski ihtişamlı günlerine kavuşacak”

Taş İskele’de bulunan, belediyeye ait Kardeş Motel binasını yıkarak, Ilıca’yı denizle buluşturduklarını belirten Başkan Oran, “Her şey söz verdiğimiz gibi…

Ilıca eski ihtişamlı günlerine kavuşacak, yeniden nefes alacak. Deniz ile kent arasındaki bağlantıyı koparan sınırları kaldırma ve “Denize Kavuşma” projelerimize bir yenisini daha ekledik. Sahil şeridini yeniden düzenleyerek, vatandaşlarımızın yürüyüp, sporunu yapabileceği şekilde Ilıcamız’ı denizle buluşturacağız” diye konuştu.