Yeni yönetim ve Meclis Başkanları’na da başarılar dileyen Başkan İduğ, "Ülkemize katkı koyan çalışmalara imza atan, bölge sanayisine ve ticaretine yön veren başkanlarımızın yeni dönemde de yanlarında olmaktan gurur duyacağız. Bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmaları yeni dönemlerinde de sürdüreceklerine inanıyoruz. Bornova Belediyesi olarak her zaman onların yanında yer alacağız” dedi.

Başkanlardan İduğ’a övgü

Diğer yandan iş dünyasından uzun yıllar çeşitli sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarında başkanlık ve yöneticilik yapmış olan Başkan İduğ’a övgü geldi.

Borsa Başkanı Işınsu Kestelli, “Belediyemiz ve başkanımız Mustafa İduğ ile birlikte her zaman başarılı işler yaptık. Yeni dönemde de yapmaya devam edeceğiz” diye konuşurken, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ise “Mustafa başkan teşekkürü hak eden çalışmalar yapıyor. Sağladığı güven, iş bitiricilik özelliği ve arkasında duran ekibi ile Bornova’ya, İzmir’e ve Türkiye’ye katkı koyan başarılı uygulamalar yapıyor. Kendisini tebrik ederiz” dedi.

Bornova Belediyesi Başkanı İduğ’un iş yaşamından geldiğini ve her zaman esnafın yanında yer aldığını ifade eden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, “Başkanımız, esnaf teşkilatının içinden gelen biri olarak bizlerle her zaman çok iyi ilişkiler içinde oldu. Kendisi ile uyum içinde hiçbir sorun yaşamadan çalışmalar yürüttük. Bundan sonra da yürütmeye devam edeceğiz. Esnaf teşkilatı olarak kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

İlk durak Borsa

Başkan Mustafa İduğ’un Bornova Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve bürokratlar ile beraber gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretleri İzmir Ticaret Borsası ile başladı. İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Meclis Başkanı Ömer Gökhan Tuncer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan İduğ, İTB ile yürütülen işbirliklerinin önümüzdeki süreçte de artarak süreceğini dile getirdi.

Esnaflar için fikir alışverişi

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği oldu. İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ve yönetimine başarılar dileyen Başkan İduğ, esnafın yaşadığı zorluklar hakkında bilgi aldı. Yerel yönetim ve esnaf işbirliği ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Görüşmeye İESOB eski başkanı ve CHP 23. ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’da katıldı.

EBSO ziyareti

Bornova Belediyesi heyeti son olarak geçtiğimiz günlerde seçimi tamamlanan Ege Bölgesi Sanayi Odası’nı ziyaret etti. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Meclis Başkanı H. İbrahim Gökçüoğlu ve meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette Başkan İduğ, odanın çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi aldı. Bornova Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.