Haber / Özge Günerken

DOLABINDA DETOKS YAPMAK İSTEYENLERE ÇAĞRI

Etkinlikle ilgili bilgi veren SEHAYDER Başkanı Fevziye Özkan şunları söyledi:

“Teos Marina yepyeni çehresiyle İstifleme Yenile Mezat etkinliğine ev sahipliği yaparak, bu sosyal sorumluluk projesine destek oluyor. Mezatta ikinci el eşya, kıyafet, kitap, antika değeri olan eşyalar dahil her şey uygun fiyata bulabilecek. Etkinliğe gelerek alışveriş yapanlar hem güzel eşyaları ucuza alacak hem de derneklere yardımcı olacak.

Mezat esnafa değil bireysel satış yapmak isteyen herkese açık. Evinde kullanmadığı eşyaları olan herkes stant açabilir. Yapılan her satıştan belli bir miktar katkı payı alınıyor. Alınan katkı payları toplanıyor ve akşam mezat bitiminde iki derneğe pay ediliyor.

Bu etkinlik 3.5 yıldır başarıyla yapılıyor. Vatandaşlarımızın çok yoğun ilgisi var ve son derece eğlenceli geçiyor. Mezatta çok güzel ürünler satılıyor. Markalı, etiketli alınmış ama hiç giyilmemiş kıyafetler bile geliyor bazen. Sizler de evinizde,dolabınızda detoks yapmak isterseniz, mezatta satıcı olarak da yer alabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan eşyalar bir başkasının birinci el mutluluğu olabilir.

Bu yaz mezatın açılışını 4 Haziran Cumartesi günü yapıyoruz. Derneğimiz açısından son derece değer verdiğimiz, bize önemli katkı sunan bir proje. Bu nedenle emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.”

ENGELLİ KÖPEĞİ İLE KOŞACAK

Özkan ayrıca, 5 Haziran Pazar günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilecek olan ReflexPatili Dostlar Koşusu’nda da yer alacaklarını söyledi. Başkan Özkan, “Derneğimizi temsilen ben de engelli köpeğimle birlikte koşacağım. Pazar günü saat 09.00’da Kültürpark Cumhuriyet Kapısı’nın yanındaki çim alanda başlayacak. Bu tip etkinliklerin hayvan sevgisini de çoğalttığını düşünüyor ve devamının gelmesini diliyorum” dedi.