Haber/ Özge GÜNERKEN

İzmir’de çok sayıda muhtaç hayvanın tedavi, beslenme ve barınma sorumluluğunu üstlenen Hayvanlar İçin Projeler Derneği (HİPDER) de sosyal medya hesabından duyarlı vatandaşlara destek çağrısında bulundu.

HİPDER’in yaptığı paylaşım şöyle:

“Bugün ufacık bir lüksünüzden feragat edip canları için savaşan masum miniklerimize bir yardım eli uzatmak ister misiniz? Miktarı hiç önemli olmaksızın bağışınızla farkında ve yanlarında olduğunuzu göstermenizi; yakın çevrenizi bilinçlendirmek üzere hikayelerinizde bu yardım çığlığını paylaşmanızı diliyoruz. Onlara daha iyi birer yaşam şansı vermek için çırpınıyoruz, lütfen bu yolda bizi yalnız bırakmayın.

Çocuklarımızın tedavi, beslenme ve barınma masraflarına az çok demeden katkıda bulunmak isterseniz #hayvanlaricinprojeler derneğimize bağış yapabilirsiniz. Açıklamaya FARKINDALIK BAĞIŞI yazarsanız sesimizi kaç kişiye duyurabildiğimizi biliriz.”

SMS DE GÖNDEREBİLİRSİNİZ

Valilik denetimli hesap bilgilerine ulaşmak ve daha detaylı bilgi almak isteyenler Instagram’a hiphouseizmir yazarak ulaşabilirler.

Öte yandan mobil ödeme ile aylık düzenli aidat ödemesi için 8071’e de SMS gönderilebiliyor. Az çok önemli değil 1 liradan 100 liraya kadar SMS ile aylık destek de verilebilecek.

1 TL için HIP1, 5 TL için HIP5, 10 TL için HIP10, 20 TL için HIP20, 30 TL için HIP30, 50 TL için HIP50, 100 TL için HIP100 yazmak ve 5 dakika içinde gelen mesaja onay vermek yeterli olacak.