Ece Türkiye'nin yönettiği MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 19 Mayıs Gençlik Bayramını, düzenlediği Gençlik Festivali ile kutladı. 2 gün süren festivalde oyun alanları kuruldu. Gençlere yönelik özel indirimlerin ve sürpriz hediyelerin verildiği festivalde konserler ve imza günleri büyük ilgi gördü.

ADAMLAR’DAN MÜZİK ZİYAFETİ


MaviBahçe Gençlik Festivali, 19 Mayıs’ta düzenlenen Adamlar Konseri ile başladı. Son dönemin popüler gruplarından Adamlar'ın sahne aldığı geceye, gençler yoğun ilgi gösterdi. Ziyaretçilerin hep bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği konser, kurulan sahne ve ışıklar ile görsel bir şölene dönüştü.


MAVİBAHÇE'DE DANLA BİLİÇ İZDİHAMI


Makyaj videoları ile fenomen olan ünlü Youtuber ve Blogger Danla Bilic, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin düzenlediği Gençlik Festivalin ikinci gününde hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 4 bin kişi imza almak ve fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Videoları ve paylaşımları rekorlar kıran, İnstagramda 2,7 milyon takipçisi olan Danla Bilic, MaviBahçe’de takipçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Daha alışveriş merkezine gelmeden saatler önce onu beklemeye başlayan genç takipçileri, metrelerce uzunluğunda kuyruklar oluşturdu. Takipçilerin bazıları kuyrukta beklerken ve Bilic’e sarılırken duygusal anlar yaşandı

İZEV'E DESTEK


İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV)'in marka yüzü Hakan Kural ve Tan Aytıs, imza gününde Danla Biliç ile biraraya geldi. Yaşam Köyü'nün kurulması için çekilen ve telif hakkı ilk kez Türkiye Down Sedromlulara verilen ''Another Brick in The Wall’ şarkısının klibinin 10 milyon izlenmesi için destek istedi. Tan'ın ricasını kırmayan Danla Bilic, sayfasında takipçilerine çağrıda bulundu. Klip 10 milyon izlenmeye ulaştığında Yaşam Köyü'nün kurulması için gerekli olan maddi destek sağlanmış olacak.