CarrefourSa'da son kullanma tarihini geçmemiş tüketim fazlası ürünler; HayKonfed işbirliği ile önce hayvanseverlere oradan da sokak hayvanlarına ulaştırılıyor.

CarrefourSa ve Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonfed) işbirliği ile Türkiye çapında başlatılan ''Dost Hareketi Projesi'' büyümeye devam ediyor. Proje sayesinde CarrefourSa mağazalarındaki son kullanma tarihi geçmemiş tüketim fazlası ürünler sokaklarda açlıkla mücadele eden can dostlara ulaştırılıyor. Böylelikle hem yiyeceklerin imha edilerek israf edilmesi önleniyor, hem de canların karnı doyuyor.

HAYVANSEVERLERE ÇAĞRI


HayKonfed, proje kapsamından yararlanmak isteyen hayvanseverlere sosyal medya hesabından şu bilgilendirmeyi yaptı: “Bölgesinde CarrefourSA şubesi olan ve yetki belgesi düzenlediğimiz gönüllüler düzenli olarak yiyecekleri sokak ve bakımevi canlarına taşıyor. Dost Hareketi Projesinden siz de faydalanmak isterseniz ad soyad, TC kimlik no, adres, iletişim bilgileri ve projeden faydalanmak istediğiniz CarrefourSa şubesini (bölge) belirtilerek [email protected] adresine müracaatta bulunabilirsiniz.”