İzmir'de yayın hayatına başlayan PET&VET adlı dergi, sahipsiz canlar için özel bir projeyi de hayata geçirdi. Derginin gelirinin bir kısmı sahipsiz canlar için mama ve yuvaya dönüşecek.

Haber/ Özge GÜNERKEN

İzmir'de belediyeler, dernekler, veteriner hekimler, evcil hayvan ürünleri sektöründe hizmet verenler, hayvanseverler kişi ve kurumların bir araya gelerek hayata geçmesi için katkı koyduğu PET&VET yayın hayatına “merhaba” dedi. Hayvan sağlığı, hayvan hakları, evcil hayvan ürünleri; belediyelerin ve derneklerin hayvanlarla ilgili çalışmaları, onlar için düzenlenen etkinlikleri, hayvansever İzmir halkının farkını, hayatını hayvanlara adamış ‘pati meleklerini’ ve daha birçok ilgi çekici konunun yer alacağı dergi; canların seslerini duyurabilmek, onlar için daha güzel bir hayat yaratabilmek hedefiyle özel bir projeyi de hayata geçirdi.

HAYTAP İLE PROTOKOL


haytap-dergiBuna göre; her dergiden elde edilecek gelirin bir kısmı sokaklarda yaşam savaşı veren canların üşüdüklerinde ısınabilecekleri, bir yuvaya ve karınlarını doyurabilecek kadar mamaya dönüşecek. Proje kapsamında dergi yönetimi ve HAYTAP arasında bir protokol imzalandı. Mama ve yuvaların dağıtımı HAYTAP temsilcileri tarafından yapılarak basında ve sosyal medya hesaplarında duyurulacak. Dergi İzmir’in merkez ve çevre ilçelerindeki birçok kitap evi ve D&R mağazalarında bulunabiliyor. Ayrıca dergiye hiçbir kargo ücreti ödemeden abone de olmak mümkün. Dergi hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler www.petvetdergi.com.tr adresini ziyaret edebilir.