Buca’nın tarihi mekan ve eserleri fotoğraf karelerinde canlandı. Buca Belediyesi’nin Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açtığı ‘Fotoğrafçılık’ eğitimini tamamlayan kursiyerler ilk sergilerini Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde açtı. İlk deneyimlerinde Buca’yı fotoğraflayan 12 kursiyerin 30 muhteşem çalışması Bucalıların büyük beğenisini kazandı. ‘Yaşamdan İzler’ isimli karma fotoğraf sergisi 27 Ağustos’a kadar fotoğraf tutkunları tarafından gezilebilecek.

Buca Belediyesi ile Buca Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Buca Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde açılan fotoğrafçılık eğitimini tamamlayan 12 kursiyer muhteşem bir sergi ile eğitimlerini tamamladı.
96 saatlik temel fotoğrafçılık eğitiminin ardından ilk projeleri olarak Buca’nın tarihi mekan ve eserlerini seçen kursiyerler, Buca’dan topladıkları fotoğraf karelerini ‘ Yaşamdan İzler’ ismin verdikleri sergileriyle görücüye çıkardı.
Buca Belediyesi ev sahipliğinde, ilçede sanatın ve kültür etkinliklerinin merkezi olan Buca Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde (BBKSM) açılan fotoğraf sergisi Bucalıların büyük beğenisini kazandı. 12 kursiyerin toplam 30 eserle oluşturduğu sergi bambaşka açılardan Buca’yı sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Yaşamdan İzler karma fotoğraf sergisi 27 Ağustos’a kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.