Sevgililer Günü'nde Ege Orman Vakfı'nın hazırladığı özel kartlardan alanların yaptığı fidan bağışları ile Soma-Büyükgüney ağaçlandırma sahasında “Sevgi Ormanı” oluşturulacak.

Bu Sevgililer Günü'nde sevgilisine ya da eşine anlamlı bir hediye vermek isteyenler için Ege Orman Vakfı bir kampanya başlattı. Ege Orman Vakfı “Gelecek kuşaklar orman yok demesin” sloganı ile 14 Şubat Sevgililer Günü'de sevgililer için özel kartlar hazırladı. Sevgilerini anlamlı bir hediye ile göstermek isteyenler, Vakfın “Aşkımız Kadar Özel Fidanlar” kartları ile sevgililerine fidan hediye ediyorlar. Bu kartlar sayesinde, farklı hediye arayışında olanlar sevgilileri, eşleri adına koru ya da orman oluşturulmasına katkı koyuyor.

BİR FİDAN 10 TL


Vakıf yetkilileri, bir fidan bağışının 10 TL olduğunu ve Sevgililer Günü için bağışlanan fidanların Soma-Büyükgüney ağaçlandırma sahasında oluşturulacak “Sevgi Ormanı”na dikileceğini belirtti. “Aşkımız Kadar Özel Fidanlar” kartları ile aşklarını ölümsüzleştirmek isteyenler Ege Orman Vakfı’nın 0 232 464 51 60-463 80 80 no'lu telefonundan bilgi alabilir.