CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri için iletişim çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayın yarımşar dakikalık kısa reklam filmlerinden sonra İnce yeni bir reklam filmiyle izleyici karşısına çıktı.
“Hepimizin Cumhurbaşkanı” etiketiyle yayınlanan reklam filmde Anadolu vurgusu yapılıyor. Reklam filmi ayrıca engelli vatandaşlara yer vermesiyle dikkat çekiyor.

[caption id="attachment_126837" align="alignnone" width="822"]muharrem-ince-kutahyada CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Kütahya'da kalabalık ve coşkulu bir seçmen kitlesine hitap etti.[/caption]

Kütahya'da konuştu


Öte yandan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Kütahya'da konuştu. Hedefine Erdoğan'ı alan İnce, “Ben meydanlarda aş, iş dedikçe benimle kavga ediyor. Ya ben kavga etmeyeceğim ama makaramı yaparım” dedi ve miting alanına yerleştirilen dev ekrandan Erdoğan'la ilgili kısa video filmler gösterdi. İşte İnce'nin konuşmasından satır başları:

Erdoğan'ın eleştirilerin yanıt veren Muharrem İnce, “Meydanlarda o sarayı senin başına yıkacağım dedim, kastettiğim şatafat. Sarayı niye yıkayım? Saraydaki kültürü, kafayı yıkacağım ben” dedi

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Kütahya'da düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine iftira attığını söyleyen İnce, “Sarayı niye yıkayım? Saraydaki kültürü, kafayı yıkacağım ben. O sarayı gençlere vereceğim, orayı bilim merkezi yapacağım. Ben iş dedikçe iftiralara başladılar” ifadesini kullandı. HDP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmesine dönük eleştirilere “Demirtaş'ı bırak seni bile ziyaret ettim ben” diye yanıt veren İnce, “Bu yorgun adamdan memlekete çözüm beklemeyin. AK Partili kardeşlerim siz de yoruldunuz millet de yoruldu. Gelin bir taze kan çözsün bu sorunları” diye konuştu.

DİPLOMASIZ PAŞA


İnce konuşmasında şunları dile getirdi: “Geçtiğimiz günlerde bir paşa, Erdoğan beni eleştirirken alkışlıyor. Ben de dedim ki, paşa sen bu işlere karışma. Cumhurbaşkanı olduğumda senin apoletlerini sökeceğim dedim. Emekliye sevk edeceğim. Erdoğan meğer paşaymış, ben onu kantin asteğmeni zannediyordum. Diplomasız paşa olmuş. Samsun'da sahnede bisiklete bindim, Uşak'ta traktöre bindim, Aydın'da zeybek oynadım. Sahnede bisiklete biniyorum, almışlar onu caminin içine yerleştirmişler. Caminin içinde bisiklete biniyormuşum. Ahlaksızları, namussuzları görüyor musunuz? Bunlar mı Müslüman? Ey Müslümanlar, Türkiye'de 81 milyon Müslümandan herhangi birisi camide zeybek oynar mı? Şaşırdı bunlar. Bunlar zavallı.

MAKARAMI YAPARIM


Ben meydanlarda aş iş dedikçe benimle kavga ediyor ya ben kavga etmeyeceğim ama makaramı yaparım. Geçen 'herkesin evinde buzdolabı var daha ne istiyorsunuz' dedi. Sanki Erdoğan’dan önce ağaç kovuklarında yiyecek saklıyorduk. O meydanlara gelip utanmadan Muharrem İnce imam hatipleri yıkacakmış diyor. Dürüst ol dürüst. Meydanlarda o sarayı senin başına yıkacağım dedim, kastettiğim şatafat. Sarayı niye yıkayım? Saraydaki kültürü, kafayı yıkacağım ben. O sarayı gençlere vereceğim, orayı bilim merkezi yapacağım. Ben iş dedikçe iftiralara başladılar. Erdoğan, 'İnce yerli otomobile karşı çıkıyor' diyor. Diploman olmadığın için anlamıyorsun, bilmiyorsun bu işleri. Erdoğan otomobilin kaportasına talip ben beynine talibim. O referanduma evet verdiniz. Kendi düşen ağlamaz. Bende de böyle. Erdoğan yeniden seçilirse dolar 10 lira olur. Dünya lideriymiş, ne dünya lideri. Kimsenin taktığı yok. Bu yorgun adam çözemez sorunları. Yeni bir kan lazım Türkiye'ye.”