Hedefini Süper Amatör Lig şampiyonluğu olarak belirleyen İzmirspor, günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Fırat İlçi, "Tek hedefimiz şampiyonluk. Kimseden çekinmiyoruz" dedi.

Haber / Levent ARIÖZ

Hedefini Süper Amatör Lig'de şampiyonluk olarak belirleyen İzmirspor, yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri'nde kampa giren Şimşek, günde 2 antrenmanla güç depoluyor. 17 Ağustos'a kadar sürecek kampta lacivert beyazlılar Teknik Direktör Ahmet Saray yönetiminde kondisyon, fizik yükleme ve taktik idmanlarına devam ediyor. Futbol Şube Sorumlusu Fırat İlçi, 2017-18 sezonunda hırslı, mücadeleyi bırakmayan, taraftarına zevk veren bir takım yaratmak için kolları sıvadıklarını belirtti. İlçi, "Tek hedefimiz şampiyonluk. Kimseden çekinmiyoruz. Sadece kendimizle yarışıyoruz. Hem futbolcular hem de teknik ekip olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için inandık" diye konuştu. 25 kişilik kamp kadrosunda altyapıdan kadroya dahil edilen oyunculara güvenlerinin tam olduğunu dile getiren Fırat İlçi, "Fatih, Ahmet, Metin hepsi gerçekten yetenekli özkaynak oyuncularımız. Daha çok çalışarak üstüne koyarak, kendilerini ispatlamak için çok çalışmalılar" diye konuştu.

13'ünde özel maç var

Her geçen gün yükselen tempoda takımının fiziksel durumundan memnun olduğunu kaydeden Ahmet Saray ise, "25 kişilik oyuncu grubumuz çok iyi niyetli. Yeni sezonda hedeflerin ne kadar ciddi olduğunun farkındalar. 15 gün sürecek kampta 1 hazırlık maçı yapacağız. 13 Ağustos saat 18:00'de İzmir Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacağız. Şu an için transfer düşünmüyoruz. Hazırlık etabındaki performansımıza eksik gördüğümüz yerler olursa 1-2 nokta takviye yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

izmirspor

Tesisler yenilendi

İzmirspor yönetimi yeni sezon öncesi İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi. İlk önce çim sahaların bakımını yapıldı, saha çizgileri çekildi. Futbolcuların kamp yaptığı binada boya, badana, tadilat yapıldı, armatürler, pencereler ve kapılar yenilendi. Yataklar, mobilyalar değişti. Klimalar yenilendi. Mutfak ve soyunma odaları elden geçirildi, yeni makinalar alındı, kondisyon merkezi ve teknik direktör odaları yenilendi. Futbolcular için sosyal paylaşım ve aktivete merkezi oluşturuldu. Televizyon, internet, langırt, masa tenisi gibi futbolcuların ortaklaşa vakit geçirecekleri
yeni bir alan oluşturuldu. Eskiyen elektrik tesisatı elden geçirildi, yenilendi. Su kuyusuna bakım yapıldı, bozulan dalgıç pompa ve su motorlarının yenisi alındı. Tesislerin yenilenmesi için yönetim 50 bin lirayı aşan bir harcama yaptı.