Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Barış Alıcı ve Berke Özer gibi yıldızları Türkiye ve Avrupa futboluna kazandıran Altınordu'da Oğulcan Ülgün'ü Avrupa ve Süper Lig'de bir çok takım izliyor.

Spor Toto 1'inci Lig'de ilk 8 haftada istediği sonuçları alamayan ve milli maç arasına alt sıralarda giren Altınordu'da altyapıdan gelen Oğulcan Ülgün'ün performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Barış Alıcı ve Berke Özer gibi yıldızları Türkiye ve Avrupa futboluna kazandıran kırmızı-lacivertlilerde Oğulcan da camianın umudu oldu. Orta sahada görev yapan 20 yaşındaki futbolcu, bu sezon 8 maçın 7'sinde sahaya ilk 11'de çıkarak teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun vazgeçilmezleri arasına adını yazdırdı. Karşılaşmaların büyük bölümünde sergilediği performansla beğeni toplayan Oğulcan'ı Avrupa ve Süper Lig'den birçok takımın da izlediği öğrenilirken, genç futbolcu için Ocak ayında Altınordu'ya tekliflerin gelebileceği vurgulandı.

3 Şeytan'a milli davet


U17 Milli Takımı'nın, 24 - 30 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya'da ev sahipliği yapacağı UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 10. Grup maçlarının aday kadrosu belli oldu. Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U17 ve U18 takımlarından Rahmi Salih Kaya, Polat Abay ve Salih Kavrazlı aday kadroya çağrıldı. Grubunda sırasıyla San Marino, Kuzey İrlanda ve Slovakya ile karşılaşacak Milli Takımımızda aday kadroya davet edilen oyuncular, 17 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 18:00'de Antalya The Sense Deluxe Hotel Side'de toplanacak. 52 takımın, 4'erli olarak 13 gruba ayrıldığı eleme turunda, gruplarını ilk iki sırada bitiren ekipler ile en iyi 4 grup üçüncüsü Elit Tur'a yükselecek.