Hafta sonu Niğde Belediyespor'a yenilerek ligde kalma barajının yine 4 puan gerisine düşen Kaf kaf , yeniden umutlarını yeşertmek için bugün 13:30'da Bugsaşspor'un konuğu olacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Niğde Belediyespor'a yenilerek kurtuluş hattının yine 4 puan gerisinde kalan Karşıyaka, bugün hafta içi mesaisinde Play-Off yarışındaki Bugsaşspor'a konuk olacak. Ankara Ostim Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Yeşil-kırmzılı ekipte Niğde'de kaburgasında kırık meydana gelen sağ bek Abdülhamit Yıldız ile cezalı duruma düşen sol bek Onur Kintaş görev yapamayacak. Grupta 19'ar puanla üst basamağında yer alan iki rakibi Kahramanmaraşspor ile Fethiyespor'un birbirleriyle oynayacakları haftada kayıp yaşamak istemeyen Kaf-Kaf'ın 15, Bugsaş'ın ise 36 puanı bulunuyor. Yeşil kırmızılıların Ankara deplasmanlarında son 2 sezondur yüzü gülmüyor. 2016-17 sezonunda Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, ligin 3.haftasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda kozlarını paylaştığı Ankaragücü'ne 1-0'lık skorla boyun eğmişti. 32.haftada ise Etimesgut Belediyespor'un konuğu olan Kaf Kaf, Play Off yarışına devam edip etmeyeceğinin tayin olacağı mücadeleden 4-1'lik skorla mağlup ayrılmıştı. Bu sezon ise ligin 6.haftasında Hacettepe'ye misafir olan Kaf Kaf, maçtan 1 puanla ayrılmıştı.

Çeliker:Karamsar değiliz


Karşıyaka Futbol Şube Başkanı Hakan Çeliker, bugün oynanacak Bugsaşspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Öncelikle hafta sonunda mağlubiyetle sonuçlanan Niğde Belediyespor maçına değinen Çeliker ‘‘Karşılaşmaya iyi başlamıştık. Direkten dönen 2 topumuz gol olsa farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Atamayana atarlar sözü gerçekleşti ve sahadan puansız ayrıldık. Canımızı sıkan ise Abdülhamit’in kaburgasının çatlaması oldu’’ dedi. Kadro sıkıntısının sınırlı hareketler yapmalarına neden olduğunu belirten Çeliker sözlerine şöyle devam etti:‘‘ Yönetim olarak elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Hemen hemen her gün bir sorunla boğuşup üstesinden geliyoruz. Arada elbetteki puan kayıpları olacak. Fakat yönetim olarak ne bizler, ne teknik ekibimiz ne de oyuncularımız karamsar değiliz. Bu işin üstesinden geleceğiz. Niğde Belediyespor maçını kapatıp Çarşamba günü oynayacağımız Buğsaş maçına konsantre olduk. Umudumuzu yitirmeden sonunda mutlaka istediğimiz hedefe ulaşacağız.’’ Levent ARIÖZ