HABER/ Levent ARIÖZ

TFF 3. Lig 2. Grup'ta ilk 4 haftada sadece 1 puan toplayabilen Karşıyaka'da kötü gidişatın faturası Teknik Direktör Mesut Toros'a kesildi. Geçen sezon düşme hattında devraldığı yeşil kırmızılılara 9 yıl sonra Play Off oynatmayı başaran ancak bu sezona iyi başlayamayan Toros'la yollar ayrıldı.

"Karşıyaka'ya adam gibi geldim, adam gibi gidiyorum" diyen Mesut Toros, "İçim rahat ayrılıyorum. Futbolcularımdan, yöneticilere, malzemeci-masorlerden taraftarımıza herkese teşekkür ediyorm. Umarım Karşıyaka hakettiği yerlere gelir. Başkan Turgay Büyükkarcı'yla görüştük ve dostane bir şekilde ayrıldık. Kaf Kaf ile çok güzel günlerimiz geçti. Yeşil kırmızılı camia ile birlikte çalıştığım için gururluyum. Bir çok genç yetenek Karşıyaka'ya kazandırdık. Play Off oynatma başarısı gösterdik. Ümit ediyorum ki Kaf Kaf daha güzel günler görecektir" cümlelerini kullandı.

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ve Mesut Toros, dün Toros'un geleceği hakkında yeniden bir araya geldi. Toplantıda yolların ayrılması konusunda anlaşmaya varıldı. Mesut Toros, bu gelişmelerin ardından akşam saatlerinde yapılan son antrenmana çıkmadı. Sezon başında Karşıyaka ile 2 yıllığına sözleşme yenileyen tecrübeli teknik adam, kadrodan elediği Battal ve Onur yüzünden kendisine sosyal medyada lig dahi başlamadan tepki yağdıran taraftarlar nedeniyle demoralize oldu. Toros'a cephe alıp görevden ayrılmasını isteyen grubun tepkisi ligde gelen kötü sonuçlar sonrası ikiye katlanmıştı. Ardından son Erbaaspor yenilgisi sonrası yol ayrılığı kaçınılmaz oldu.