Korona virüsü pozitif çıkan bir futbolcusu sebebiyle sarsılan 3. Lig ekibi Karşıyaka, şimdi de alacaklı eski futbolcularından dertli. KSK'nin 1. Lig'de oynadığı 2015-16 sezonunda forma giyen Sırp stoper İgor Duric'e olan borç Kaf Kaf'ı köşeye sıkıştırdı. Duric'e 12 Temmuz'a kadar 170 bin euro(1.3 milyon TL) ödeme yapılamazsa FIFA'dan 6 puan silme cezası gelecek. Bu durumda yeşil kırmızılıların Play Off potasına çıkması demek oluyor. Karşıyaka Çarşı grubu da yayınladıkları açıklamayla, kulübe destek olmak için kampanya başlattıklarını açıkladı. Ardından kulüp başkanı Turgay Büyükkarcı da 200 bin TL destek vereceğini açıklayarak kampanyanın fitilini ateşledi. Karşıyaka Çarşı Grubu'nun açıklaması şu şekilde:

"Her şey KSK için"

"Bugüne kadar taraftar olarak kulübümüze verdiğimiz maddi destekleri alt alta yazsak “milyon” la ifade ederiz(manevi desteğimizin bedeli zaten ölçülemez) Bu destekler için bugüne kadar ne zaman çağrı yapsak taraftarımız (kulüp başkanı,belediye başkanı, eski kulüp başkanı,eski kulüp yöneticileri, siyasiler dahil herkes sadece taraftar kimliği ile) kayıtsız şartsız destek verdi. Herkesten Allah razı olsun,hakları helal olsun. Şimdi yine bir çağrı var : Yabancı Futbolcu ödemesi (İgor Duriç. 170 BİN €, SON GÜN 12 Temmuz) için dün yeni bir kampanya başlattık.Ve kulüp başkanımız Turgay Büyükkarcı taraftar kimliği ile 200.000 TL katkıyla kampanyanın ilk desteğini atıyor. Salgın yüzünden yaşanan ekonomik dar boğaz malumumuz ama, sevdamız hangi salgını hangi hastalığı hangi sıkıntıyı yenemez ki. Her şey Karşıyaka için." 

Okan ve Kahe'nin de borcunu ödemişlerdi

Takım 1’inci Lig’den küme düştükten sonra 2016 yılında 2’nci Lig’deki Menemenspor maçı öncesinde 100 TL’den hatıra bileti organizasyonu düzenleyip kulübe 370 bin TL gelir sağlayan, 2017’de kampanyayla 102 bin Euro toplayıp Okan Şahingöz ve Kahe’den kaynaklı borçlar yüzünden gelecek puan silme cezalarının önüne geçen, henüz geçen hafta bağış kampanyasıyla futbolculara 78 bin TL prim desteği veren taraftarlar, Duric için de kampanya startı verdi.