Yabancı futbolcu arayışlarını sürdüren Altay Boluspor'da bu sezon 16 gol atıp 8 asist yapan Hollandalı santrfor Rydell Poepon transfer listesine aldı.

Spor Toto 1 Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi kadrosuna en az 5 yabancı futbolcu dahil etmeyi planlayan Altay'ın son olarak listesine Boluspor forması giyen Hollandalı santrfor Rydell Poepon'u eklediği öğrenildi. Boluspor'la sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek başarılı golcü bu sezon 16 kez rakip fileleri sarsarken, 8 de asist yaptı. 2016-17'de Boluspor'da 20 gol kaydeden 30 yaşındaki Hollandalı futbolcu son 2 sezonda Spor Toto 1'inci Lig'de toplam 36 gol kaydetti.
Poepon, geçen sezon ve bu sezon kulübüyle Play-Off'ta yarı final heyecanı yaşadı. Ajax altyapısında yetişen futbolcu 2016'da Karabağ'dan Boluspor'a transfer olmuştu.

Gökhen Değirmenci sürprizi


Yerli futbolcu arayışlarına da devam eden siyah beyazlılar kalesini tecrübeli bir isme emanet etmek amacında. Geçen sezonki şampiyonlukta önemli katkı yapan Egemen Gençalp'le rekabet edecek bir file bekçisi arayan İzmir ekibi eski oyuncusu Gökhan Değirmenci'yi takibe aldı. Boluspor’da forma giyen Gökhan için nabız yoklandığı ifade edildi. 29 yaşındaki eldiven sırasıyla Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Göztepe, Gaziantepspor ve Boluspor’da forma giydi. Öte yandan siyah beyazlı taraftarın kulübte alacakları olan eski başkanlara ve yöneticilere yaptığı "Temliklerinizi kaldırın" mesajı sonrası Aslan Savaşan ve Niyazi Konuşmaz'dan ilginç bir hareket geldi.
Altay 1914 Taraftarlar Derneği’nin ‘Vefa ve Feda Yılı’ kampanyasında çağrıda bulunduğu eski kulüp başkanları Aslan Savaşan ve Niyazi Konuşmaz, Altay taraftarının haber sayfası Forza Altay’ı engellediği ifade edildi. DHA