Voleybolda antrenör Berkant Çakır ile sözleşme yenileyen İzmirspor, Merve Çankaya, Beste Dipçin, Ceren Koç, Sudecan Ekelik, Sude Kizli ve Nil Konaklı'yı kadrosuna kattı.

Futbolda Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e yükselmek için çalışmalarını sürdüren İzmirspor'da voleybolda da transferlere başlandı. Geçen sezon lacivert beyazlı takımla başarılı bir sezon geçiren antrenör Berkant Çakır ile yeniden anlaşma sağlandı. İzmirspor benim yuvam diyen Berkant Çakır, “İzmirspor ile devam etmekten ve ilk yıl yaptığımız çalışmaların takdir görmesinden dolayı çok mutluyum. İzmirspor armasına layık, formasını terleten her maç kazanmak için mücadele eden bir takım yaratmak istiyoruz. Altyapı ve transferlerle İzmirspor’un adını bütün salonlarda duyurmak ve armasını en iyi şekilde temsil etmek en büyük hedefimiz” dedi.

Hızını kesmeyen İzmirspor ardından oyuncularla da imzalara devam etti. İlk olarak genç yıldızları 2001 doğumlu Merve Çankaya, 2002 doğumlu Beste Dipçin, 2003 doğumlu Ceren Koç, 2003 doğumlu Sudecan Ekelik, 2004 doğumlu Sude Kizli ve 2005 doğumlu Nil Konaklı ile anlaşma sağlandı. Anlaşma sonrası şube sorumlumuz Serkan Erişkin “Yıllardır alt yapımızda takım düzeyinde oynayacak sporcu yetiştirme konusunda sıkıntılarımız vardı. Geçtiğimiz sezon başlattığımız alt yapı organizasyonlarımız ile birlikte kulübümüzün ana felsefesi olan kendi sporcularımızı spor okullarından yetiştirmek ve Türk sporuna hizmet etmek konusunda büyük ilerlemeler kat ettik. Bu felsefe ile gençlerimize şans vermeye ve yetiştirdiğimiz gençlerimiz ile gururlanmaya her zaman devam edeceğiz” dedi. Kızlarımıza İzmirspor formasıyla nice başarılar dileriz.