Kırmızı lacivertliler milli takım arasından sonra başlayacak ligde, art arda zirve takipçileri Giresunspor ve Ümraniyespor'la karşılaşacak.

TFF 1'inci Lig'de son 4 haftada 3 puanı bir arada göremeyince 9'uncu sıraya kadar gerileyen Altınordu, milli maç nedeniyle sezona verilecek aradan sonra zorlu bir fikstürle yoluna devam edecek.Kırmızı-lacivertliler, önce İzmir'de zirve takipçisi Akın Çorap Giresunspor'la daha sonra deplasmanda lider Ümraniyespor'la üst üste iki zorlu randevuya çıkacak. Altınordu'nun bu karşılaşmalarda alacağı puanlar Play-Off hedefindeki iddiasını ortaya koyacak. Altınordu, kötü gidişin sürmesi halinde potadan uzaklaşacak, seri galibiyetler ise İzmir ekibinin zirve inancını ortaya çıkaracak. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Her fikstürün zorluğu var. Giresunspor ve Ümraniyespor'dan çekinmiyoruz. İyi konsantre olup çıkışa geçeceğiz. Daha önce seri yakaladık, hedefimiz bunu tekrarlamak" dedi.

Akhisar'la özel maç yapılacak

Kırmızı lacivertliler, 19 Kasım Pazar günü Bornova Stadı'nda saat 15.30’da oynayacağı Akın Çorap Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Şeytan, daha sonra 5'e 2, taktik oyun ve taktik çalışmasıyla idmanı sonlandırdı. Tedavi süreçleri devam eden Yusuf Acer, Kerim Alıcı, Ali Emre Yanar ve Erce Kardeşler, Milli Takım kampında bulunan Recep Yemişci, Alican Özfesli ve Ali Mert Aydın antrenmanda yer alamadı. Takımımız 12 Kasım 2017 Pazar günü saat 15.30’da Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile Metin Oktay Yerleşkesi’nde özel bir karşılaşma oynayacak.