Yeniden Play Off yarışına dahil olmak isteyen siyah beyazlılar, bugün 13.30'da deplasmandA Hatayspor'la karşılaşacak. Teknik Direktör Özden Töraydın, "Hedefimiz en kötü 1 puan çıkarmak" dedi.

Milli maç arasından sonra bugün deplasmanda Hatayspor'la karşılaşacak Altay, rakibi karşısında iyi bir sonuçla dönerek yeniden zirve yarışına dahil olmak istiyor. Spor Toto 1. Lig'de son olarak evinde Adana Demirspor'u 3-0 yenerek kötü gidişine son veren siyah beyazlılar, Hatay deplasmanından yenilmeden dönmek amacında. Antakya Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Mert Güzenge yönetecek. Siyah-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı sol bek Özgür ve sarı kart cezalısı ön libero Atakan forma giyemeyecek. İyileşen Ferhat ve İbrahim Akın kadroya alınırken, sakatlığı nükseden Daf da görev yapamayacak. Ligde 15 puanı bulunan Altay, Play-Off hattının 1 puan gerisindeki 18 puanlı Hatayspor'u yakalamak istiyor. Teknik Direktör Özden Töraydın, "Hedefimiz en kötü 1 puan çıkarmak" dedi.Siyah beyazlılarda teknik direktör Özden Töraydın, geçen hafta gittiği rotasyon sonrası alınan 3-0'lık galibiyet sonrası kazanan 11'ini mecbur kalmadıkça bozmak istemiyor.

İbrahim Akın 2. yarı girebilir


İlk haftalarda kalenin sahibi olan Emre Koyuncu'nun yerine Adana Demir maçında olduğu gibi Egemen Gençalp'e eldiveni devredecek Töraydın, savunma ikilisini Gençer ve İbrahim Öztürk'ten kuracak. Sağ bekte Yasin'i değerlendirecek teknik adam, solda Özgür'ün yerine Serkan'a şans verecek. Ön liberoda kart cezalısı Atakan'ın yokluğunda Ferhat'ı 11' monte edecek Töraydın, Metin ve Aganovic'le orta saha üçlüsünü tamamlayacak. Töraydın'ın gelişiyle formayı kapan Furkan ve Hüsamettin'in hücum kanatlarında yer alması beklenirken, siyah beyazlıların gol silahı 12 maçta 10 kez ağları sarsan Paixao olacak. Sakatlığını tamamen atlatan İbrahim Akın'ın da maçın gidişatına göre mutlaka 2. yarı oyuna girmesi bekleniyor.