Süper Lig’e yeniden başlama kararının verilmesinin ardından kulüplerde de işleyiş normale dönmeye başladı. Alpaslan ve Titi'yi bir çok takımın transfer etmek istemesi üzerine stopere takviye yapmak isteyen Göztepe ile birlikte Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Alman bir stoperin peşine düştü. Hollanda Eredivisie ekibi PSV Eindovhen ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Daniel Schwaab menajerler aracılığıyla 4 kulübe önerildi. 31 yaşındaki tecrübeli stoperin, sağ bekte de forma giyebiliyor olması bir avantaj olarak kaydedildi.

Maliyetinin düşük olması ve bonservis bedeli olmaması nedeniyle takımların bu öneriye sıcak baktığı öğrenildi. Daniel Schwaab bu sezon 24 maçta 2 gol ve 2 asist kaydetti. Tecrübeli savunmacı aktif futbolculuk kariyerinde Freiburg, Leverkusen ve Stuttargt formaları da giydi. Sarı kırmızılı takımın Alman futbolcunun bonservis bedeli olmaması sebebiyle oyuncunun maaşını yükselterek transferi bitirmek istiyor.

Tişört geliri hentbola

Öte yandan kulübün kapatma kararı almasına rağmen, taraftarın desteğiyle yeni sezonda Süper Lig'de devam edecek hentbol şubesine destek için futbolseverler tarafından tişört tasarlandı. Göztepe Üniforce taraftar grubu, 50 TL'den satılacak tişörtlerin tüm gelirlerinin hentbol takımına aktaracağını duşurdu. Sosyal medyada yapılan açıklamada, "Göztepe'nin en genç oluşumu olarak gençliğin gücünü kullanmaktan yola çıkarak geçen sezonki gibi bu sezon da giyeceğimiz ürünlerde "Use The Force" sloganını seçtik. Yeni Sezon tişört ücreti 50 TL. İban numarası: TR68 0001 0001 8874 5603 0850 01. Ziraat Bankası. Bilgilerini girip hesaba parayı yatırdıktan sonra dekont bilgileriniz ile birlikte bizimle iletişime geçiniz" ifadeleri kullanıldı.