Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kovid-19 tedbirleri kapsamında amatör ligleri ocak ayına kadar ertelese de sarı siyahlılar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarını Aliağa Petkim Stadı’nda Teknik Sorumlu Hakan Şapçı yönetiminde sürdüren sarı siyahlılar, bir yanda da TFF’nin liglerin başlatılması hakkında vereceği kararı bekliyor.

Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı: “Yarın Lig Başlayacakmış Gibi Hevesli, İnançlı ve İstekliyiz”

Sabırsızlıkla ligin başlamasını beklediklerini dile getiren Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı, “Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Sezonun başlamasını, tarihin açıklanmasını bekliyoruz. Federasyon yapmış olduğu açıklamalarla başvuru formları için kulüplere bilgi yazılarını yolladı. Aralık ayı sonunda katılımlar belli olacak. Ocak ayının başında da lig başlama tarihi ve statüler açıklanacak. Biz uzun zamandır hazırlanıyoruz, sabırsızlıkla liglerin başlamasını bekliyoruz. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar, kulüp başkanımız ve değerli yöneticilerimiz Eylül ayından bu yana bize çok güzel bir çalışma ortamı sunuyorlar. Oyuncu kardeşlerimizle gayet istekli bir şekilde çalışmalara devam ediyorlar.   Biz yarın lig başlayacakmış gibi hevesli, inançlı ve istekliyiz. Futbolcu kardeşlerimizle birlikte hedefimiz belli, onun için buradayız. Bu sene şampiyon olarak bir üst lige çıkmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Aliağa’da her şey hazır, liglerin başlayıp topun santraya konmasını bekliyoruz. Bu sene özlenen ve beklenen şampiyonluğu da Aliağa’mıza getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Sarı siyahlıların Aliağa Petkim Stadı’nda yaptığı antrenman açma germe ve ısınma hareketleri ile başladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman koordinasyon ve pas çalışmasının ardından yarım sahada yapılan taktik maçla son buldu.