Altay Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, bugün Konya Anadolu Selçuk karşısında forvette kimi oynatacağı konusunda kararsız. Taşdemir, son haftaların formda ismi Muharrem Ozan ve kaptan Murat Uluç arasında tercihini yapacak.

Üst üste 3 galibiyetle 2.Lig Beyaz Grup'ta zirveyi Gümüşhanespor'la paylaşan Altay'da futbolcular en formda dönemini yaşarken, Teknik Direktör İsmet Taşdemir 11'i kurmakta zorlanıyor. Taşdemir'i tatlı bir telaş sararken özellikle bugünkü Konya Anadolu Selçuk maçında forvet hattında formayı kimin alacağı merak konusu oldu. Son 4 haftada attığı 5 golle İzmir ekibinin en formda ismi olan Muharrem Ozan ile bu sezon 10 kez ağları havalandırıp takımın en skorer oyuncusu Murat Uluç arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Ligin ilk haftalarında Murat Uluç forvet pozisyonundaki yerini kimseye kaptırmezken, yaşadığı sakatlık sonrası formayı devralan Muharrem Ozan da formuyla Murat Uluç'u aratmadı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir'in sakatlığını yeni atlatan Murat Uluç'u riske etmek istemediği ve geçen hafta 2 defa fileleri havalandıran Muharrem'le maça başlamayı düşündüğü ifade edildi. Skorun değişmemesi durumunda ise 2. yarıda mutlaka Murat Uluç'un gol silahı olarak oyuna girmesi bekleniyor.

Rakip Konya Selçuk


2. Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta deplasmanda Ottocool Karagümrük'ü 3-0 yenerek galibiyet serisini 3 haftaya çıkaran ve 45 puanla zirvede Gümüşhanespor'u yakalayan Altay, bugün evinde Konya Anadolu Selçukspor'la kozlarını paylaşacak. İzmir Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Ahmet Turan Timiroğlu yönetecek. Kadınların 1 TL karşılığında izleyebileceği karşılaşmanın biletleri 5 TL'den satışa çıkacak. Yönetim taraftarları destek için tribüne davet etti. Siyah-beyazlılarda cezalı İbrahim Akın, sakat Hüsamettin ve Maksut forma giyemeyecek. İzmir ekibinde kart sınırında yer alan Fatih, Atakan, İbrahim Öztürk ve Ferhat kart görmeleri halinde Fethiyespor deplasmanı öncesi cezalı duruma düşecek. Konya Anadolu Selçukspor'u taraftarın desteğiyle yenerek zirve yarışını sürdürmeyi hedeflediklerini söyleyen Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Güçlü bir takıma karşı oynayacağız; ancak iç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz" diye konuştu. Siyah beyazlıların muhtemel 11'i şu şekilde olacak: Egemen - Mustafa, İbrahim Öztürk, Murat Türkkan, Serkan, Ferhat, Atakan, Fatih, Doğan, Furkan, Muharrem Ozan.