AEROBİK jimnastikte Avrupa ve dünya şampiyonu Manisalı Ayşe Begüm Onbaşı (17), gelecek yıl 3 dünya kupası ve 1 Avrupa şampiyonası düzenleneceğini belirterek, Bu turnuvalarda tek ve çift kategorisinde yarışacağım.

Seniors dalında mücadele edecek en genç Türk sporcusu unvanının sahibi olacağım. Hedefim altın madalya dedi. Aerobik jimnastikte dünya ve Avrupa şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Red Bull sporcularının 2018 yılı değerlendirme toplantısı Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde gazetecilerle bir araya geldi. Manisa'nın Akhisar ilçesinde 2001 yılında dünyaya gelen Ayşe Begüm Onbaşı, sporla 3 yaşında ailesinin yönlendirmesiyle tanıştı. O günlerde Akhisar'da bale eğitimi alan başarılı sporcu, hocasının ailesini yönlendirmesi sayesinde jimnastiğe yöneldi.

Gelecek yıl seniors dalında mücadele edecek en genç Türk sporcusu unvanının sahibi olacağını dile getiren Ayşe Begüm Onbaşı, Önümüzdeki sene 3 dünya kupası ve 1 Avrupa şampiyonası var. Bu turnuvaların 4'üne katılmayı hedefliyorum. Tek ve çift kategorisinde yarışacağım. İki kategoride de kürsü ve mümkünse altın madalya hedefliyorum" diye konuştu.