Ankaragücü maçında sakatlanan Mustafa Aşan ve kırmızı kart cezalısı Arif'in yokluğunda orta sahası boşalan Karşıyaka'da teknik heyet Mahmut Temür'ü 11'e hazırlıyor


Hafta sonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'un son sırasındaki Erciyesspor'un misafiri olacak Karşıyaka'da bu sezon bir türlü istediği forma şansını bulamayan Mahmut Temür'a gün doğdu. Yeşil kırmızılılarda teknik heyet, Ankaragücü maçında sakatlanan ve tedavisi süren Mustafa Aşan ve kırmızı kart cezalısı Arif'in yokluğunda boşalan orta sahayı Mahmut'la dolduracak. Bu sezon bir türlü istediği forma şansını bulamayan 27 yaşındaki oyuncuyu 11'e hazırlayan Teknik Direktör Turgut Uçar, Erciyesspor karşısında deneyimli futbolcudan gol ve asist anlamında sorumluluk almasını istiyor. Yeşil kırmızılılarda sadece 6 maça 11'de başlayan Mahmut'un da kendini göstererek kalan haftalarda as takımda kalıcı olmayı hedefliyor.

Mustafa 2 hafta yok
A.Gücü karşılaşmasında sağ bacağında kas yırtılması olan ve dinlendirilen Mustafa'nın en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Erciyesspor deplasmanında orta sahada Mahmut'a ise genç oyuncu Muhammet Fatih'in partnerlik etmesi bekleniyor. Öte yandan yeşil kırmızılılar Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor. İdman, ısınma hareketlerinin ardından yapılan çift kale maç ile devam etti ve yaklaşık bir saat sürdü. KSK yarın Kayseri'ye hareket edip maç saatini bekleyecek.

Yönetimde iç karışıklık
KARŞIYAKA'da, geçen hafta yönetimdeki 11 üyenin imzasıyla görevden alınan Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki basketbol şubesi ve basketbol altyapı yönetiminden ayrılmak zorunda kalan 14 isim, bir daha yönetimde yer almayacaklarını açıkladı. Görevden alınan isimler, kendileri gibi basketbol şubesinde görevden alınan ancak kulübün ana yönetim kurulunda göreve devam kararı alan Büyükkarcı'ya destek açıklaması yaptı. Basketbol şubesi yönetimden alınan Avni Yelkenbiçer, Ahmet Eriş, Can Uluğtekin, Fatih Uyal, Gökşin Konsoloğlu, Hasan Çağlar, Murat Kurtalan, Özgür Aris, Rahmi Sarıcı, Tolga Uysal, Tolkar Karace, Uğur Atamyıldız, Volkan Özsökmen ve Yiğit Tusder ortak açıklama yaptı. Açıklamada, 3 yıl için seçilirken Kulüp Başkanı Mutlu Altuğ'un, basketbol şubesinde tüm yetkinin şube yönetiminde olacağı, ayrıca parasal ve idari işlere karışılmayacağı yolunda söz verdiği hatırlatıldı.

Levent ARIÖZ