İki yıldır Play Off'ta kaçırdığı 2. Lig'e çıkma şanssızlığını bu sezon direkt şampiyon olarak kırmayı amaçlayan Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekibi Karşıyaka'da Hakan Kuş kariyer sezonunu yaşıyor. Can Erdem'in takımdan ayrıldığı 2018 yılından bu yana Karşıyaka'nın elindeki tek forvet olan ve taraftarın her dönem eleştiri yağmuruna tuttuğu Hakan Kuş, bu sezon kariyer yılını yaşıyor.

26 yaşındaki santrfor maç başına gol istatistiği olarak en iyi dönemini geçiriyor. Bu sezon 15 karşılaşmada 10 kez fileleri havalandırıp maç başına 0.6 gol ortalaması tutturan Hakan, kariyerindeki en golcü sezonu da lig bitmeden kırmaya çok yakın. 2018-19 sezonunda 36 müsabakada 12 kez ağları sarsarak en golcü dönemini yaşayan deneyimli futbolcu, bu sezon geride kalan 17 maçta 3 gol atması halinde kariyer rekorunu kıracak.

3 İsmin karantinası bitti

Öte yandan zirve yarışında 9'u koronavirüse yakalanan toplam 10 oyuncusundan yoksun çıktığı çıktığı Osmaniye Futbol Kulübü maçını 3-1 kaybederek yara alan Karşıyaka'da gözler karantinadan çıkacak 3 futbolcuya çevrildi. 24 Mart'taki Altındağspor maçı öncesi koronavirüs testleri pozitif çıktığı için son 2 karşılaşmada forma giyemeyen Onur, Mustafa Değirmenci ve Harun, 10 günlük zorunlu karantina süreçlerini tamamladı. Yeniden teste girecek 3 futbolcu PCR testlerinin negatif çıkması durumunda 6 Ocak Çarşamba günü Erbaaspor'la oynanacak devrenin son maçında forma giyebilecek. Altındağ mücadelesi sonrası 25 Aralık Cuma günü yapılan testleri pozitif sonuçlandığı için Osmaniye deplasmanında forma giyemeyen Doğukan, Arif, Metin, Fatih ve Berke'nin izolasyon süreçleri de hafta başında bitecek. Bu isimler de PCR testleri negatif çıkarsa devrenin son maçında sahada olabilecek. Federasyon, koronavirüs salgınında daha önce 14 gün olarak belirlediği karantina süresini geçen ay 10 güne indirmişti. 

Potada rakip Beşiktaş

Basketbolda ING Basketbol Süper Ligi'nde sezonun ilk yarısı 15. hafta maçlarıyla tamamlanacak. Ligde 3. sırada bulunan Pınar Karşıyaka, bugün Beşiktaş'ın konuğu olacak. Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'ndeki karşılaşma TRT Spor 2'den canlı yayınlanacak. Basketbol Süper Lig'de günün programı şu şekilde: 13.00 Empera Halı Gaziantep Basketbol-Büyükçekmece Basketbol (Şahinbey)

, 15.30 Galatasaray-Fenerbahçe (Sinan Erdem), 17.30 TOFAŞ-Türk Telekom (TOFAŞ), 20.00 Darüşşafaka Tekfen-Anadolu Efes (Darüşşafaka Ayhan Şahenk).