Karşıyaka'da serbest kalan ve başka bir kulüple anlaşmayan sağ bek Abdülhamit Yıldız'ın takıma katılmaması teknik heyetin ve yönetimin keyfini kaçırdı

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'da serbest kalan ve başka bir kulüple anlaşmayan sağ bek Abdülhamit Yıldız'ın takıma katılmaması teknik heyetin ve yönetimin keyfini kaçırdı. Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Hakan Çeliker, daha önce birkaç kez telefonla görüştüğü tecrübeli savunmacının takıma döneceğini söylemesine rağmen kadroya dahil olmadığını belirterek, "Biz de artık kendisini aramaya gerek duymuyoruz. Gelmek isterse değerlendiririz; ancak peşinden koşmayız" dedi.

Yeşil-kırmızılı ekibin antrenmanlarını sürdürdüğünü ifade eden Hakan Çeliker, "İdmanlar devam ediyor ancak Abdülhamit halen ortada yok. Bundan sonra onu oynatıp oynatmamayı bizim düşünmemiz lazım. İyi bir futbolcu, bize katkısı olur; ama 'Olmazsa olmaz' demiyoruz. Gençlerimiz de çok hırslı. Onun yerini doldurmak için çalışıyorlar" diye konuştu. İç transferde 12 futbolcusuyla el sıkışan Kaf-Kaf'ta yeni sezon öncesi Tayfun Uşakspor'a, Erhan Altınordu'ya giderken, Mahmut Almanya'ya döndü.


Kaf Kaf'tan ayrıldı Nanterre'le anlaştı


Geçen sezon Pınar Karşıyaka'da top koşturan ABD'li Dominic Waters, Fransa Ligi takımlarından Nanterre'e gitti. Waters geçen sezon Pınar Karşıyaka formasıyla Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 27 maçta ortalama 24.7 dakika süre alıp 10.9 sayı, 1.1 ribaund ve 4.5 asist, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise 16 karşılaşmada ortalama 28.4 dakika süre alıp 14.2 sayı, 1.3 ribaund ve 6.3 asist istatistikleriyle mücadele etti. 28 Eylül 1986 doğumlu, 1.85 boyunda ve 1 numaralı pozisyonda görev yapan Dominic Waters daha önce VVO Verviers Pepinster, Liege, Union Olimpija, Hapoel Holon, Manresa, Würzburg, Kolossos Rodou, Aris Thessaloniki, Cantu ve Olympiakos takımlarında yer aldı.