İkinci yarının ilk maçında Isparta 32 Spor'a yenilen 3. Lig 3.Grup ekibi Karşıyaka, teknik direktör Soner Tolungüç'ün istifası sonrası teknik adam arayışlarına hız verdi. Yeşil-kırmızılı kulübün listesinde 3 aday bulunuyor. Son olarak Süper Lig ekibi Denizlispor'u çalıştıran Yalçın Koşukavak, Menemenspor'dan ayrılan genç teknik adam Cenk Laleci ve sezonun ilk yarısında 2. Lig ekibi Gümüşhanespor'u çalıştıran Halim Karaköse ile temasa geçileceği öğrenildi. Kaf-Kaf'ta geçmiş yıllarda teknik direktör Reha Kapsal'ın yardımcısı olarak yeşil-kırmızılı kulüpte görev yapan 48 yaşındaki Koşukavak'ın ilerleyen günlerde kurmaylarla iletişim sağlanması bekleniyor.

Görüşmeler yapılacak

Süper Lig'de Ege ekibi Denizlispor'dan ayıran Koşukavak ile birlikte Halim Karaköse'nin de adı geçiyor. Bir dönem İzmir ekibi Bucaspor'da da görev alan Karakose ile de bir görüşme yapılacağı kaydedildi. Ayrıca geçen sezon Menemenspor'da yaptığı çıkışla dikkat çeken Cenk Laleci'nin de listede olduğu gelen bilgiler arasında. İkinci ve Üçüncü Lig'i yakından tanıyan 39 yaşındaki Laleci'yle de masaya oturulacağı ifade edildi. Öte yandan Karşıyaka Spor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Teknik direktör Soner Tolungüç ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdığını ve Tolungüç’e, bugüne kadar hak etmiş olduğu tüm alacakların kulüp tarafından ödendiğini açıkladı.

Doğukan 9. maçında gol orucunu bozamadı

Son iki sezon Karşıyaka'nın hücumdaki en etkili oyuncusu olan Doğukan İnci, bu sezona iyi başlasa da devamını getiremedi. Ligin ilk 6 haftasında 4 kez ağları havalandıran 1999 doğumlu kanat oyuncusu, ardından adeta gol orucuna girdi. İkinci yarının ilk maçı olan Isparta 32 maçında da etkisiz gözükerek skora katkı yapamayan 21 yaşındaki futbolcu, son 9 karşılaşmada fileleri havalandıramadı. 10 gol atarak KSK'nin gol yükünü çeken Hakan Kuş'e destek veremeyen Doğukan'dan futbolcu arkadaşları bir an önce toparlanmasını bekliyor.