Kurtuluş hattının 5 puan gerisinde bulunan Karşıyaka, yarın 13:30'da Hacettepe'yi Atatürk Stadı'nda ağırlayacak. Taraftarlar bilet fiyatlarının 10 TL olduğu kritik mücadeleye yoğun katılım gösterecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 4 gün arayla oynadığı son iki maçını kaybedince kurtuluş hattının 5 puan gerisine düyen Karşıyaka, bugün Play-Off yarışındaki Hacettepe'yi ağırlayacak. Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlama düdüğü çalacak karşılaşmayı İlker Yasin Avcı yönetecek. Bilet fiyatları 10 TL olarak açıklandı. Yeşil-kırmızılılarda kaburgasında kırık bulunan Abdülhamit görev yapamayacak.
Bu sezon daha önce 6 puanı borçları nedeniyle silinen, toplam 30 puanının daha silinmesine ise taraftarlar, Mesut Sancak ve yeni yönetimin engel olduğu Kaf-Kaf, 15 puanla sondan ikinci sırada yer alıyor. Grupta 15 maçtır hiç yenilmeyerek 8 galibiyet, 7 beraberlik alan Hacettepe ise 39 puanda. Zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Cihat Arslan, taraftarlara da tribünde büyük iş düşeceğini belirtti. Yeşil kırmızılı futbolseverler de sosyal medyada örgütlenerek bu çok kritik mücadelede Karşıyakalılar'ı maça devat etti.

Bartu 11'e yakın


Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, elindeki kısıtlı kadrodan maksimum verim elde etmek için Hacettepe maçında bazı değişikliklere gitmeyi planlıyor. Forvet hatttında bir türlü bekleneni veremeyen Hakan Kuş'u yedek bekletmeyi düşünen Arslan, son Bugsaş maçında takımının tek golünü atan Bartu Umut'u 11'de oynatmayı planlıyor. Bartu dışında forvetteki 3.ihtimal ise Doğukan olacak. Sakatlığı nedeniyle Abdülhamit'ten faydalanamayacak Cihat Arslan, sağ bekte Anıl Çıracı'yı oynatmayı planlarken, sol bekte Onur Kintaş yer alacak. Stoper ikilisinde Cenk ve Metin'den vazgeçmeyecek deneyimli çalıştırıcı, orta sahada da bir rotasyona gitmenin hesaplarını yapıyor. Halim Okta'nın teknik direktörlüğü döneminde takıma giren ve 11'in vazgeçilmezlerinden olan Harun Atalay, Cihat Arslan'ın dümene geçmesiyle formayı unutmuştu. Arslan'ın Hacettepe önünde yeniden genç oyuncuya forma şansı vermesi bekleniyor. Harun'un oynaması durumunda bu sezon bekleneni bir türlü karşılayamayan Tayfun'un kızağa çekilmesi, Mahmut'un sol kanada monte etmesi planlanıyor. Ön liberoda ise Mustafa Aşan yeşil kırmızılıların orta sahadaki bel kemiği olacak. Sağ açıktaysa Battal Demirbilek görev alacak.

Pınar Karşıyaka'nın PAOK maçı 6 Mart'ta


Türkiye'den Banvit ve Beşiktaş Sompo Japan'la birlikte Pınar Karşıyaka'nın yoluna devam ettiği Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda maç programı belli oldu. Yeşil kırmızılıların Yunanistan'ın PAOK takımıyla mücadele edeceği son 16 turunda ilk maçlar 6-7 Mart'ta, rövanşları ise 13-14 Mart'ta oynanacak. Kaf Kaf 6 Mart Salı günü 20.30'da deplasmanda PAOK'la oynayacak.
Bu maçın rövanşı ise 14 Mart saat 20:00'de İzmir'de olacak.