Yeşil kırmızılılar, son hazırlık maçında BAL ekibi Salihli Belediyespor'a yenilirken, genç futbolcu Özgür'ün burnunun kırılması teknik heyetin planlarını bozdu.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezona Afyonkarahisar kampında hazırlanan Karşıyaka, son hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Salihli Belediyespor'a 2-0 yenilirken Özgür'ün de sakatlanmasına üzüldü. Yeşil-kırmızılıların 20 yaşındaki oyuncusunun burnu, maçın 30 dakikasında rakibin kramponu yüzüne çarpınca kırıldı. Ameliyat olacak futbolcunun yeni sezona yetişeceği öğrenildi. Sol bek mevkiinde oynayan genç futbolcunun yokluğunda, o bölgede sadece Onur Kintaş kaldı. İzmir temsilcisi, bugün Elaziz Belediyespor, 17 Ağustos'ta ise Edirnespor'la karşılaşacak. Manisaspor'la 18 Ağustos'ta oynanacak son maç, rakip Afyon'a gelmediği için iptal oldu. Kendisine son gün karşılaşacak rakip arayan Karşıyaka, bu mücadelenin ardından kamp dönemini tamamlayacak.

Pınar KSK parkeye indi


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi kadrosunu 7 transferle yenileyen Pınar Karşıyaka, ilk antrenmanı yaptı. Yeşil-kırmızılılarda yerli oyuncular, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Antrenör Özhan Çıvgın yönetiminde parkeye çıktı. İlk çalışmaya önümüzdeki günlerde İzmir'de olacak yabancılar, yeni transferlerden izinli olan İlkan Karaman'ın yanı sıra A Milli Takım'ın 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Karadağ ve Slovenya ile yapacağı maçların aday kadrosunda yer alan Berk Uğurlu katılmadı. İlk hazırlık maçında 31 Ağustos'ta Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Karşıyaka'nın 5-6 Eylül'de Yunanistan'ın Selanik kentinde PAOK ve Aris ile oynayacağı özel maçların iptal edilmesi gündeme geldi.