TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma umutlarını her geçen hafta daha çok yitirmeye başlayan Kaf kaf, bu hafta zirve yarışındaki Gümüşhanespor'u sıkıntılarla ağırlayacak.

Ligde transfer yasaklısı olan altyapı ağırlıklı kadrosuyla üst üste 4 yenilgi alan Yeşil-Kırmızılı ekip, sezonun büyük bölümünü lider geçtikten sonra geçen hafta koltuğu Altay'a kaptıran Gümüşhane karşısına cezası nedeniyle taraftarından yoksun çıkacak. Geçen hafta Pendikspor deplasmanında 18 kişilik kadronun 16'sını altyapı patentli futbolculardan oluşturmak zorunda kalan yeşil-kırmızılılarda Fatih cezalı, Abdülhamit ve Harun sakat. Arka adalesinde sertleşme olan ilk 11'in değişilmez isimlerinden Metin de son antrenmana çıkamadı. Metin'in maçta forma giyip giyemeyeceği belirsiz.

Doğukan'dan çok ümitliyim


Karşıyaka teknik direktörü Cihat Arslan, geçen hafta oynanan Pendikspor karşılaşmasında takımın tek golünü atan Doğukan İnciden'den beklentilerinin büyük olduğunu ifade etti. Teknik Direktör Cihat Arslan, "Doğukan'ın Türk futbolunda çok önemli yerlere geleceğini düşünüyorum. Bizim profesyonel yaptığımız bir oyuncu. Umarım Karşıyaka ve Türk futboluna faydalı olur. Doğukan'ın forvet rotasyonuna eklenmesiyle hücumda elimiz çeşitlendi. Doğukan gibi İlyas, Batuhan ve Görkem'den de bu atılımı ve aynı özgüvenli futbolu bekliyoruz. Benim hedefim önce Karşıyaka'yı ligde tutmak, ardından 2-3 tane bile olsa genç oyuncu yetiştirerek yeşil kırmızılılara fayda sağlamak" ifadelerini kullandı.