Levent ARIÖZ / Teknik direktörlüğe İşitme Engelliler Milli Takım Teknik Direktörü Ali Metin'i getiren Bölgesel Amatör Lig ekibi İzmirspor, Metin'in raporu doğrultusunda 5 işitme engelli futbolcuyu transfer etti.
Lacivert beyazlılar 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Zeynel Doruk Uçar, 1992 Erzurum doğumlu başarılı sağ bek Tolga Alkan, 30 yaşındaki stoper Mehmet Sert,  1990 Eskişehir doğumlu sol bek Serhat Başaran ve 1994 Almanya doğumlu olan ofansif orta saha oyuncusu Eşref Metin Su'yu kadrosuna kattı. İmza törenine Kulüp Başkanı Emin İşletir ve Başkan Vekili Nedim Topaloğlu katılım gösterdi. Aynı zamanda İşitme Engelliler Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan futbolcular, kendilerini İzmirspor'da kanıtlamak için yoğun çaba sarfedeceklerini söylediler. Şimşek, profesyonel liglerin tek işitme engelli futbolcusu Fırat Kaya'yı da transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fatih sözleşme uzattı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen İzmirspor, iç transferde Sağ bek mevki oyuncusu Fatih Uyar ile yeniden anlaşma sağladı. 1983 doğumlu tecrübeli savunma oyuncusu futbola Çankaya FK takımında başladı. Ardından Osmanlı FK takımına transfer olan oyuncu burada 3 sezon forma giydi. Oyuncu sırasıyla D.Ç Divriğispor, Kahramanmaraşspor A.Ş., A.B Kızılcahamam Belediyespor, İskenderun Belediyespor, 72BAtmanspor, Amed Sportif, Birevim Elazığspor, Kırıkhanspor, Turanspor, Bozüyükspor, Körfez İskenderunspor, Çankaya FK, Zonguldak Kömürspor, Erzinspor, 12 Bingölspor ve geçen sezon İzmirspor formasını terleten oyuncu 2019-2020 sezonunda İzmirspor ile yeniden anlaşma sağladı.