İlk yarıyı zirve potasının içinde tamamlayan Şimşek’te başarının sırrı tesislerde yakalanan aile havası. Futbolcusundan, aşçısına, teknik ekibinden, malzemecisine lacivert beyazlılar şampiyonluk yolunda tek yürek oldu.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta devreyi liderin 4 puan gerisinde tamamlayan İzmirspor’da başarının sırrı tesislerde yakalanan aile havası. İnciraltı Tesisleri’nde futbolcusundan, aşçısına, teknik adamından, malzemecisine kenetlenme yaşanırken, Teknik Direktör Serdar Sabuncu takımdaşlığın sonuca yansıdığını ifade etti. Sabuncu, “Kulübümüzde kesinlikle kimseye yukarıdan bakmak yok. Tesislerimizde aşçımızdan, malzemecimize hepimiz bir bütünüz. Yakaladığımız sinerji sayesinde ilk yarıyı iyi bir yerde tamamladığımızı düşünüyoruz. İlk yarıyı lider Somaspor’un 4 puan gerisinde 3. sırada kapattık. Uzun yıllar sonra profesyonel lige ilk kez bu kadar yakınız. İkinci yarı 12 final maçımız var ve iyi sonuçlar yakalarsak 3. Lig’e çıkmamız bizim elimizde” ifadelerini kullandı.

BUCA’DA OYNASAYDIK LİDERDİK

Buca İlçe Stadı’nda oynadıkları tüm maçları kazandıklarını, emektar stadın bakıma girdiği dönemde puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Sabuncu, “Berabere kaldığımız Yıldırım Belediyespor ve Orhangazi maçlarını mecburen Kemalpaşa ve Balçova statlarında oynamıştık. Eğer o maçlarda Buca Stadı yetişseydi, 2 karşılaşmayı da kazanmıştık ve şu an lider olabilirdik. Yine de bir kaybımız yok. İkinci yarıda İzmir’in adını taşıyan kulubümüzde bir kenetlenme yaşanmasını arzu ediyoruz. Kurum, kuruluş, belediye, İzmirspor’u seven kulüplerimizin bile bize omuz vermesini istiyoruz. Herkesin bu işe el atıp 12 maçlık yolculuğumuzda bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.

ÜÇ HAZIRLIK MAÇI PLANLANIYOR

İkinci yarı hazırlıkları çerçevesinde en az 3 hazırlık maçı yapmayı planladıklarının altını çizen Serdar Sabuncu, “Karşıyaka, Tire 1922, Turgutluspor’la özel karşılaşmada kendimizi sınayamak için temaslarda bulunduk. Önümüzdeki günlerde netleşecek. 6-13 Ocak’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul sonrası önümüzde daha parlak bakacağız. Transfer düşüncemiz var ama en büyük icraat elimizdeki oyuncuları tutmak olacaktır. Ondan sonra elbette eksik yerlerimize takviye yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.