Yerli transferine ağırlık veren Göztepe, geçtiğimiz sezon Boluspor'da parlayan sol bek Cengiz Umut Meraş'ı yakın takibe aldı. Oyuncuyu Yeni Malatya, Kasımpaşa ve Beşiktaş ta istiyor.

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona gençleştirilmiş kadroyla girmeyi planlayan Göztepe, alt liglerdeki cevherleri takibe aldı. 3. Lig ekibi Gölcükspor'dan Berke Bıyık'la ilgilenen Göz Göz, şimdi de Spor Toto 1. Lig'de normal sezonu 3. sırada tamamlayan Boluspor'un sol beki Cengiz Umut Meraş'la ilgileniyor. 1. Lig'i çok iyi tanıyan teknik direktör Bayram Bektaş'ın en beğendiği kanat oyuncularından biri olan 22 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2019 Mayıs ayında bitiyor.
Bektaş'ın yetersiz sol bek rotasyonunu genişletmek için genç futbolcunun transferinin yapılmasını istediğini yönetime bildirdi. Cengiz'in transferi için Yeni Malatyaspor'un başta olmak üzere Kasımpaşa ve Beşiktaş'ında ilgisinin olduğu öğrenildi. 2013 yılından beri Boluspor'da top koşturan Cengiz, kırmızı beyazlılarda 89 maça çıktı.

Kombinelere ilgi çok


Spor Toto Süper Lig'de sezonu 6'ncı sırada tamamlayan Göztepe'nin yeni sezon için satışa çıkardığı kombineler tükeniyor. Geçen sezon Bornova Stadı'nın maraton tribünde kombine alan taraftarın büyük bir kısmı kartlarını yeniledi. Kombinelerini yenilemeyen 189 taraftarın kartları ise satışa çıkar çıkmaz tükendi. Maraton tribün yeni sezonda da kapalı gişe olacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre numaralı ve VIP tribünlerde 480 koltuğun kombine satışı sürüyor. Bu tribünlerden sınırlı sayıda kalacak olan koltukların bilet fiyatları ise maç bazlı belirlenecek. Kombine olarak satılmayan kuzey kale arkası tribünün maç biletleri sezon boyunca 20 TL olacak.