Göztepe yollarını ayırmayı düşündüğü Scarione, Ghilas, Ömer ve Rotman için gelecek transfer tekliflerini bekliyor. Göz Göz bu sorunu Hollanda kampına kadar çözmeyi planlıyor.

SPOR Toto Süper Lig'de Sabri, Selçuk, Tanju, Günay, Leo ve Demba Ba ile yollarını ayıran Göztepe, elden çıkarmayı düşündüğü Scarione, Ghilas, Ömer ve Rotman için gelecek transfer tekliflerini bekliyor. Geçen sezon çok fazla verim alamadığı 4 futbolcuyla vedalaşmanın yollarını arayan Göztepe'nin 20 Temmuz'da başlayacak Hollanda kampına kadar sorunu çözmek istediği bildirildi. Sözleşmeleri devam eden futbolcuları göndermenin bir hayli zor olduğu dönemde tüm önerileri değerlendirmeyi isteyen yönetimin, Scarione, Ghilas, Ömer ve Rotman'la görüşeceği ifade edildi.

En az zararla iç transferi bitirmek için çalışan Göztepe, 4 ya da 5 nokta takviye yapacak. Bütçesini pek fazla zorlamak istemeyen Başkan Mehmet Sepil, minimum rakamlarla oyuncu getirmeye çalışacak. Daha çok gelecek vaad edecek isimleri tercih edecek sarı-kırmızılılar, yaş ortalamasını da düşürecek. Teknik direktör Bayram Bektaş verim alabilecekleri en iyi kadroyu oluşturacaklarını söyledi. Bektaş, "Bizler ve scout ekibimiz dünyanın her yerinde taramalarını yapıyor. Kamp başlayana kadar en hazır hale gelmeliyiz" diye konuştu. Taraftarın içinin rahat olmasını söyleyen Bektaş, "Ne kadar az zararla kullanmayacağım oyuncuların yerini boşaltırsak en kısa sürede kadroyu kurarız. Kampa hazır bir şekilde gitmek istiyoruz. Bizim oyun anlayışımızı izleyen herkes keyif almalı. Topa sahip olan, organizasyonlarla orta alanı geçen, mücadeleci bir takım görüntüsü vermeliyiz. Sadece keyif veren değil sonuç da alan bir yapıda olacağız. Dinamik olacağız. Hem keyif alıp hem de skor geldiği zaman taraftarımız mest olur. Aramızdan giden futbolcular oldu. Selçuk ve Sabri buraya çok iyi bir şekilde hizmet etti. Ben gelmeden yönetimimiz oyunculara teklif yapmış, kabul görmemiş. Saygı duymak gerekiyor" diye konuştu.