Göz göz'de bu sezon hiç görev yapamayan Prince Segbefia, Gazişehir Gaziantep'in yolunu tutarken, Ghilas, Schwechlen, kaleci Yavuz, Serkan, Doğanay ve Enes'e Süper Lig ve TFF 1'inci Lig'deki takımların talip olduğu bildirildi

TRANSFER döneminde Kardemir Karabükspor'dan orta saha oyuncusu Ande Biyogo Poko'yu renklerine bağlayan Süper Lig'in İzmir temsilcisi Göztepe'nin genç ve yedek futbolcularına teklif yağıyor. Bu sezon hiç görev yapamayan Prince Segbefia, Gazişehir Gaziantep'in yolunu tutarken, Ghilas, Schwechlen, kaleci Yavuz, Serkan, Doğanay ve Enes'e Süper Lig ve TFF 1'inci Lig'deki takımların talip olduğu bildirildi. Antalya kampında teknik direktör Tamer Tuna ile yaptığı görüşmenin ardından takımdan ayrılmayacağını açıklayan Ghilas için Teleset Mobilya Akhisarspor'un halen devrede olduğu kaydedildi. Ghilas'ı kiralamak isteyen yeşil-siyahlıların son kez Göztepe'nin kapısını çalacağı ifade edildi.

Bir yabancı transferi daha yapmak isteyen sarı-kırmızılıların, kontenjanı boşaltabilmek için Ghilas ya da Schwechlen'le yolları ayırabileceği vurgulandı. Bu sezon genelde yedek kulübesinde oturan Schwechlen için en ciddi teklifi Giresunspor'un yaptığı iddia edildi. Tamer Tuna'nın, yine forma şansı bulamayan genç oyuncular Yavuz, Serkan, Doğanay ve Enes'in tecrübe kazanabilmeleri için kiralanmalarına sıcak baktığı, bu oyuncuları da birçok TFF 1'inci Lig ekibinin istediği dile getirildi. Antalya kampını noktalayıp dün İzmir'e dönen Göztepe, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdürecek.

[caption id="attachment_95630" align="aligncenter" width="722"]gozgoz Göztepe bu hafta altyapılarda oynadığı maçlarda iki galibiyet bir beraberlik elde etti.[/caption]

Göztepe Altyapısını güçlendiyor


Göztepe bu hafta altyapılarda oynadığı maçlarda iki galibiyet bir beraberlik elde etti.
U16 Takımı, Elit U16 Ligi'nin 16. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor'a konuk oldu. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Göztepe sahada, Mehmet Gülmez, Gökhan Önal, Doğu Demirkol, Kadir Taşçınar, Mehmet Barış Adıtatar, Yusuf Kaan Karman, Abdullah Kayalık, Hüseyin Eren Atay, Egemen Alptekin, Buluthan Bulut, Umutcan Çoban kadrosuyla yer aldı.
U15 Takımı ise , Elit U15 Ligi'nin 16. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u ağırladı. Karşılaşmayı sarı kırmılılar 3-0 kazandı. 3 puanı 3 golle alan Göz Göz'ün gollerini Recep Güleç, Altay Özkan ve Mehmet Gündüz kaydetti. Göztepe, Erengür Ersoy, Oğuzhan Candan, Efe Parmaksız, Yiğit Orhan, Taha Yasin Avcı, Adilet Aidarbekov, Kaan Özder, Mehmet Gündüz, Altay Özkan, Ege Parmaksız, Recep Güleç kadrosu ile mücadele etti.
U17 Takımı da, Elit U17 Ligi'nin 19. haftasında Kayserispor'u ağırladı. Balçova Belediyesi Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşma Göztepe'nin 2-0 galibiyeti ile sonuçlanırken golleri Melih İşlek ve Osman Yılmaz kaydetti. Göztepe'nin 11'i Arda Özçimen, Ahmet Özen, Furkan Mehmet Doğan, Alper Aşkın, İbrahim Mavi, Tolga Topaloğlu, Eren Türkmen, Yusuf Talum, Celil Çelikel, Buğra Yılmaz, Melih İşlek'ten oluştu.