1461 Trabzon karşısında sezonun en iyi oyununu sergilediklerini ifade eden Bucaspor Teknik Direktörü Algun Erdem, "22 korner attık. 1 topumuz direkten döndü. Golü atamayınca, yenildik. Doğru yoldayız. Hedefimiz devreyi 20 puanda tamamlamak" dedi.

LEVENTÜçüncü Lig Üçüncü Grup'ta ilk 9 haftayı galibiyetsiz geçtikten sonra, 3 maçtır kazanan Bucaspor'un yükselen ivmesi 1461 Trabzon karşısında bozuldu. Rakibine 1-0 mağlup olan Fırtına'da teknik direktör Algun Erdem, haketmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. Erdem, "Sezonun en iyi oyununu oynadık. 22 korner kullandık. 1 topumuz direkten döndü. Ne kadar iyi oynarsak oynayalım golü atamayınca kaybetmek kaçınılmaz oldu. Rakip ilk atağında fileleri havalandırdı. Biz yine de doğru yoldayız. Mücadeleci, pozitif futbolumuzu sergilemeye devam edeceğiz. Devre arasına kadar 20 puan toplarsak hedefimize ulaşırız" dedi. Mağlubiyetten çok İsa Güler'in gördüğü kırmızı karta üzüldüğünü dile getiren deneyimli çalıştırıcı, "Maçın uzatma dakikalarında gerginlikten doğan bir tartışma yaşadı ve kırmızı kart gördü. Forvet mevkiisinde sıkıntımız var. İsa'nın yokluğunda ileri uçta sıkıntı çekeceğiz. Kadro içinde alternatifler bulup, Fatsa Belediyespor karşısına hazır çıkacağız" cümlelerini kullandı.

Liglerin en genciyiz


Profesyonel liglerin en genç takımı olduklarını vurgulayan Algun Erdem, "Oynadığımız rakipler içinde 18.7 yaş ortalamasına sahip başka takım yok. Diğer liglerde de olduğunu düşünmüyorum.
2000 doğumlu 5, 1999'lu 5 futbolcuyla sahaya çıktık. En yaşlımız 21 yaşındaki Saruhan'dı. Hep beraber öğreniyoruz ve zaman geçtikçe üstüne koyuyoruz. Hücumda da gol yüzdemizi artırırsak herşey istediğimiz gibi gider" ifadelerini kullandı. Sarı lacivertliler ligin ilk yarısında Fatsa Belediyespor ve Turgutluspor'la evinde, Gölcükspor ve Halide Edip Adıvarspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.