Karşıyaka Başkanvekili Gökhan Şensan, transfer teklifleri gelen kaleci Erhan Erentürk'e hangi teklif gelirse gelsin satmayacaklarını belirtip, "Erhan kadrodaki alternatifsiz tek ismimiz" dedi.

LEVENTİç transferde bir çok oyuncuyla el sıkışıp kadrosunu koruyan 3. Lig'in yeni ekibi Karşıyaka'nın parlayan oyuncularına, transfer döneminin bitimiyle teklifler gelmeye başlıyor. Altyapıdan çıktıktan sonra 2 sezondur yeşil kırmızılı takımın kalesini başarıyla koruyan 23 yaşındaki eldivene her yaz transfer döneminde olduğu gibi ilgi sürüyor. Adana Demirspor ve Boluspor'un istediği genç kaleciye ise yönetimden vize çıkmadı. Sözleşmesi geçtiğimiz günlerde yenilenen genç file bekçisini kesinlikle satmayacaklarını belirten Karşıyaka Başkanvekili Gökhan Şensan, "Nasıl bir teklif gelirse gelsin Erhan'ı elden çıkarmayacağız" dedi.

Bu riski alamayız


Kadrodaki alternatifsiz tek ismin Erhan olduğunu dile getiren Şensan, "Transfer yasağımızın bulunduğu bu dönemde, böyle bir riski alamayız. Eldeki oyuncularımızın çoğunu tutmaya çalışacağız. Erhan da altyapımızdan parlayan, milli takıma kadar yükselen, genç bir değerimiz. 3. Lig'de de bizimle beraber olacak ifadelerini kullandı. Gurbetçi oyuncular Tayfun Pektürk, Abdülhamit Yıldız ve Mahmut Temür'le de hafta sonuna dek görüşeceklerini kaydeden Şensan, Mustafa Aşan'ın askerlik problemi olduğu için iç transferde belirsiz olan tek ismin deneyimli oyuncu olduğunu vurguladı.