Özel/Levent ARIÖZ
Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin takviye ettiği oyunculardan birinin sarı kırmızılılar ile ilginç bir bağı var. ABD ekibi FC Cincinnati'den kiralık olarak kadroya katılan Isaac Atanga, Göztepe'nin kuruluş günü olan 14 Haziran doğumlu. 14 Haziran 2000'da dünyaya gelen Ganalı futbolcuyu İzmir'e bağlayan bir detay daha var. Atanga, parlama yaptığı Danimarka kulübü Nordsjaelland'de İzmir'in plaka numarası olan 35 numaralı formayı giydi.



Atanga ayrıca yaklaşık 3 ay boyunca eski Göztepeli futbolcu Nwobodo Obinna ile takım arkadaşı oldu. Geçtiğimiz Nisan ayında Obinna, Göz Göz'den Cincinnati takımına transfer olurken, Atanga ile birlikte top koşturdu. 22 yaşındaki futbolcu Göztepe'ye transfer sürecinde de Obinna'dan bilgi aldı ve oyuncunun İzmir ekibine transfer süreci gerçekleşti.

SAKARYA DEPLASMANI İÇİN EK KONTENJAN AÇILDI
Spor Toto 1. Lig'in ilk maçında yarın Sakaryaspor'la deplasmanda karşılaşacak Göztepe, misafir tribünde kendisine ayrılan yeri kısa sürede doldurmuştu. TFF'nin kulüplerin isteği doğrusunda misafir seyircilere açacağı ek kontenjan için hak tanıması sonrası Sakaryaspor, Göztepe taraftarları için ek kontenjan açtı. Açılan ek kontenjan sonrası misafir seyirci biletleri yeniden satışa çıkarılacak. Bu gelişme sonrası Göztepeli taraftarlar Sakaryaspor'a teşekkür etti. Sakaryaspor'un yaptığı açıklama şu şekilde; "Göztepe taraftarına açılacak ek kontenjan ile ilgili resmi evraklar tamamlanmış olup bilet satışları gün içerisinde başlayacaktır."