TFF 3. Lig 3. Grup'ta kurtuluş savaşı veren ve tarihinin ekonomik olarak en sıkıntılı günlerini geçiren Bucaspor'da Başkan Cihan Aktaş, eski yönetimleri topa tuttu. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada eski Başkan Çetin Kayışlı'nın kulübe ait senetlerin paralarını Bucaspor'un kasasına koymadığı iddia edildi. "Bucaspor yönetimi olarak göreve gelir gelmez başlattığımız geçmiş belgelerin incelenmesiyle ilgili çalışmalarımız neticesinde ulaştığımız ayrıntıları yayınlıyoruz" başlıklı açıklamada, "Bucaspor Kulübü Derneği olarak sormak istiyoruz.

Eski Başkan Sayın Çetin Kayışlı, senetlerin paraları neden Bucaspor’un kasasında değil? Neden bu senetler kayda bile alınmamış? Cemil Şeboy Tesisleri’ndeki halı sahaları kiraya verirken elden aldığınız ve kayda geçirmediğiniz bu senetlerin paralarını kulübümüze getirmeyi düşünüyor musunuz? Kulübümüzün hakkını son kuruşuna dek alana kadar bu rezillikleri ortaya çıkaracağımızdan ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dendi.

Recep Niyaz ikna olmadı

Bucaspor'da maddi geçmiş ile ilgili atışmalar devam ederken transfer yasağını kaldırmak için çalışmalar sürüyor. Başkan Cihan Aktaş futbolculardan muafakat almak için çalışmalarını sürdürüyor. Muafakat vermeyen isimler arasında Veli, Ferhat, Recep Niyaz ve Deniz Pero ile yeniden görüşme yapıldı. Bu futbolcular içerisinde sadece Recep Niyaz'ın ikna olmadığı ifade edildi. Diğer futbolcuların muafakatı vereceği dile getirildi.