Bucaspor genç oyuncuları Oğuz'u İstanbulspor ve Manisa Büyükşehir, Uğurcan'ı ise Şanlıurfaspor istiyor. Ancak Buca yönetimin yaşanan belirsizlikten dolayı net bir adım atılamıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede tutunmayı başaramayıp 3. Lig'e düşen Bucaspor'da genç futbolcular Uğurcan Yazgılı ve Oğuz Aydın üst liglerde yer alan takımların radarına girdi. Sarı-lacivertlilerde bu sezon profesyonelliğe adım adan kanat oyuncusu Oğuz için 1. Lig ekibi İstanbul spor ve 2. Lig'in yeni temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediyespor'un transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Fırtına ile 2020 yılına kadar mukavelesi bulunan Oğuz'un da üst liglerde forma giymek istediği vurgulandı. İstifa eden Başkan Ahmet Doğan'ın yaşanan belirsizliklerden dolayı kulüplere net cevap vermediği bildirildi. Bu sezon 12 karşılaşmada forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, U19 Milli Takımın'dan da davet almıştı. Stoperde ve orta sahada görev yapan Uğurcan için de 2. Lig ekip Şanlıurfaspor'un devrede olduğu ifade edildi. Geçen sezon A takıma yükselen ve 1 sene daha mukavelesi olan Uğurcan, toplam 41 resmi maça çıktı. Uğucan da Oğuz gibi U19 Milli Takım'ın formasını terletti.

Emre Toraman ikiye böldü


Bucaspor'la sözleşmesi Mayıs ayı sonunda bitecek Emre Toraman'ın 3. Lig'de de takımı yalnız bırakmayacağını açıklaması sonrası sarı lacivertli taraftarlar ikiye bölündü. Bir kesim sosyal medyada yeni gelecek yönetimin ilk iş olarak deneyimli futbolcuyla yolları ayırması gerektiğinin altını çizerken, diğer taraf da Emre'nin geçmiş yıllarda yaptığı fedakarlıkların unutulmaması gerektiğinin altını çizdi. 39 yaşındaki futbolcunun önceki dönemlerde kulübün bazı borçlarını ve otel masraflarını cebinden karşıladığını hatırlatan taraftarlar, yeni sezonda Emre'nin ağabey olarak takımda kalması tavsiyesinde bulundu. Emre Toraman'la yolların ayrılmasını isteyen kesim ise Buca'nın 3. Lig'de yeni bir sayfa açması gerektiğini ve başarıya aç oyuncularla sezona başlanması gerektiğinin altını çizdi. DHA