TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Pazarspor galibiyetinin ardından evinde Amed Sportif Faaliyetler'i de 2-1 yenen Bucaspor 1928'de Teknik Direktör Cihan Erdil geldiği günden bu yana takıma pozitif enerji yayıyor. Üst üste alınan galibiyetlerle 3'üncü sıraya yükselen sarı-lacivertlilerde geçen hafta göreve gelen teknik direktör Cihan Erdil 2 maçını da kazanmayı başararak camiaya güven aşıladı.

Oynanan iyi futbolun yanında taraftarla da olan soğuk rüzgarlar da dindi. Eski Teknik Direktör Tolga Doğantez'le yaşanan sıkıntının ardından, sarı lacivertli tribünler Cihan Erdil'i bağrına bastı. Maç sonunda taraftarla futbolcular tek yürek olarak poz verdi.

Taraftar bize güvensin

Amed Sportif galibiyetini değerlendiren Cihan Erdil, "Öncelikle taraftarımıza bize verdikleri güç için teşekkür ederim. Bu takımın oyuncularına güvensinler ve desteklerini esirgemesinler. Takım olarak maça mental ve taktiksel anlamda iyi hazırlanmıştık. Maça da iyi başladık ve ilk 25-30 dakikalık bölümde girdiğimiz 4-5 net pozisyondan sadece 1 tanesini golle sonuçlandırabildik. İlk yarının son bölümünde rakip oyunu dengeledi ve maçta malesef eşitiği sağladılar. Ardından galibiyeti getiren golü atarak maçı kazanmasını bildik. Bizlere güvenen, destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.