Özel/Levent ARIÖZ
TFF 3. Lig 1. Grup'ta yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak Karşıyaka'nın yeni transferi Okan Baydemir, Bolu kampında iddialı açıklamalarda bulundu. Kulübün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki kanat oyuncusu, " Karşıyaka'ya gelmemdeki en önemli sebeplerden biri kulübün bana ilgisi. Teknik Direktör Erman Güraçar ve Sportif Direktör Atilla Güneş beni çok istediklerini belirttiler. Ardından eski kulübüm Iğdır FK ile ilgili sözleşme feshi konusunda sıkıntılar yaşadım. Aşınca ilk kampa yetiştim. İzmir'deki çalışmalar birbirimizi tanımamız açısından verimli geçti. Bolu'da ise kondisyon ağırlıklı çalıştık. Şu an havamız üst düzey. İyi bir kaynaşma var. Hiç yabancılık çekmedim. Bu birliktelik şamlpiyonlukta en önemli unsur olacak" cümlelerini kullandı.

BOLU KAMPI BUGÜN BİTİYOR
Öte yandan Kaf Kaf, 12 günlük Bolu kampını bugün tamamlayacak. Teknik direktör Erman Güraçar, kamp dönüşü takıma 2 gün izin verecek. Yeşil-kırmızılılar 5 Ağustos Cuma günü Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yeniden toplanıp antrenmanlara başlayacak. Tesisteki yenileme çalışmalarında da son aşamaya gelen Karşıyaka, sezon öncesi kampını yenilenen kamp merkezinde sürdürecek. Erman Güraçar'ın kamp dönüşü şimdilik gençlerle toplam 31 kişilik kadroda eleme yapmayı düşünmediği öğrenildi.

Taraftar, forma oylamasında 2'ye bölündü
Karşıyaka taraftarları 2022-2023 sezonu alternatif formasını yaptığı oylama ile belirledi. 14568 oyun kullanıldığı ankette 3642 oy alan tasarım birinci oldu. Yeşil kırmızılı futbolseverler seçilen formayla ilgili sosyal medyada yüzlerce yorum yaptı. Bir kısım formaları beğenirken, aksini düşünen taraftarlar başka bir tasarımın birinci seçilmesi gerektiğini belirtti. Özellikle formanın ön yüzünde tamamen Kaf Sin Kaf yazıları bulunan yeşil forma sık sık futbolseverler tarafından paylaşılarak bu tasarımın formalaşması gerektiğini belirttiler.