Altay'da beklentilerin uzağında kalan yeni transferler Muharrem Ozan, Ozan Sol ve Doğan Karakuş'un fiziksel eksiklikleri olduğunu belirten Teknik Direktör Cüneyt Biçer, "Oynamak için istediklerimi sahaya yansıtmalılar" dedi.

Haber / Levent ARIÖZ

TFF 2'inci Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Altay'da Teknik Direktör Cüneyt Biçer, beklentilerin altında kalan yeni transferler, Muharrem Ozan, Doğan Karakuş ve Ozan Sol'un fiziksel eksiklikleri olduğunu ifade etti. 3 hücum oyuncusunun da transferin bitimine 3 gün kala kadroya dahil olduğunu hatırlatan Biçer, "3 futbolcu da kariyerlerinde sürekli 11'de yer almış, yedek kalmaya alışkın olmayan isimler. Ancak geldiklerinde fiziksel eksiklikleri vardı. Zamanla takımla aynı kondisyona geliyorlar. Oynamak için benim istediklerimi sahada sergilemek zorundalar. Bu sezon kullandığımız 3 forvetli sistemde tüm hücum elemanlarına ihtiyacım var. Sezona iyi başlayamamış olabilirler, ancak hepsi değerli oyuncular. İlk 11'de de başlasalar, son 5 dakika da oyuna girseler Muharrem Ozan, Ozan Sol ve Doğan Karakuş'tan önümüzdeki haftalarda yararlanacağım" dedi.

Hasreti dindirmek istiyor

TFF 2'inci Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren 21 puanlı 3'üncü sıradaki Altay, cumartesi günü taraftarının önünde 22 puanlı lider Bandırmaspor'u yenerek hem zirveyi devralmaya hem de rakibi karşısındaki galibiyet hasretine son vermeye çalışacak. Bandırmaspor'u en son 21 Nisan 1991'de İzmir'de 1-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, daha sonra rakibiyle oynadığı 4 karşılaşmada 4 mağlubiyet aldı. Altay, 2'inci Lig'de 2013-14 sezonunda Bandırmaspor'a evinde 3-1, deplasmanda 6-2 yenildi. 2015-16'da ise Bandırma'dan 3-0'lık mağlubiyetle dönen siyah-beyazlılar sezonun son haftasında rakibine taraftarı önünde 4-0 kaybederek 3'üncü ligin yolunu tuttu. Altay'ın o sezonki kadrosunda yer alan Hüsamettin, Furkan ve Hayrullah iki sezon aradan sonra siyah-beyazlı formayla tekrar Bandırmaspor'a karşı ter dökecek.