Bucaspor'un altyapısından çıkardığı yıldız adayları Hüseyin Koç ve İbrahim Şirin kulübe para kazandırmadan başka takımlara transfer oldu.

TFF 3. Lig ekiplerinden Bucaspor'da maddi imkansızlıklar yüzünden takımdan ayrılan kaleci Hüseyin Koç ve kanat oyuncusu İbrahim Şirin, kulübe para kazandırmadan başka takımlara transfer oldu. Sözleşmelerini fesheden 21 yaşındaki Hüseyin, Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'a imza attı. Hüseyin'in yeni sezonda kiralık olarak Konya Anadolu Selçukspor'da kaleyi koruyacağı açıklandı. Gelecek vaad eden isimlerden biri olarak görülen 22 yaşındaki İbrahim ise Şanlıurfaspor'un yolunu tuttu. Buca Futbol Akademisi'nden yetişip Bucaspor'da profesyonel olan iki oyuncunun bedelsiz gitmesi taraftarın tepkisini çekti.

ÖMER DENİZLİ'YE


TFF 3. Lig temsilcisi Bucaspor'dan ayrılan defans oyuncusu Ömer Kanberoğlu'na Menemen Belediyespor'un ardından Denizlispor da talip oldu. Sözleşmesi biten futbolcu alacaklarını alamadığı gerekçesiyle de kulübü federasyona vermişti. Sarılacivertli ekibin altyapısında yetişen ve 6 sezondur İzmir temsilcisinde forma giyen 23 yaşındaki Kanberoğlu, geçen sezon ligde 18, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 karşılaşmada forma giydi. Bu arada sözleşmesini fesheden Uğurcan Yazğılı'nında Şanlıurfaspor ile görüştüğü ifade edildi.