Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan, "Kulüpte A'den Z'ye büyük bir yeniliğe gittik. Kimsenin bahane üretmemesi için herşeyi eksiksiz yaptık. Umarım futbolcular bizi mutlu edecek sonuçlar alacaktır" dedi.


Haber / Levent ARIÖZ
Ahde Vefa ve Birlik sezonu adını verdikleri 2017-18 döneminde Bucaspor, A'dan Z'ye büyük bir değişime uğradı. 24 Mart'taki genel kurulda başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Doğan, teknik direktörden, kulüpteki aşçısına kadar bir dizi yeniliğe gitti. "Eskiye dair herşeyi silmemiz gerekiyordu" diyen Başkan Doğan, "Öncelikle takımı çok güvendiğimiz Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'a emanet ettik. Ardından Kaynaklar Tesisleri'nde büyük bir değişime gittik. Yataklardan, perdelerine, tabağından, bardağına, elektrik ve su bağlantılarına kadar 5 yıldızlı otel kalitesinde bir standart yakaladık. Bu zamana kadar lağım boruları foseptikken büyük sıkıntı yaşanıyordu. Kanal bağlantısı yaptık. Daha sonra personeli yeniledik. Aşçısından, tesis müdürüne kulübe yeni yüzler kazandırdık. Futbolcuların kendini kaliteli bir yerde hissetmesini istedik. Kimsenin bahane üretmemesi için herşeyi eksiksiz yaptık. Umarız futbolcular yeni sezonda bizleri mutlu edecek sonuçlar alacaktır" dedi.

10 milyon TL ödeme yaptım

Göreve geldiklerinden bu yana 30'dan fazla icra dosyasıyla uğraştıklarını ifade eden Başkan Doğan, "Kulübün sıkıntısız bir şekilde antrenmanlara başlaması için 10 milyon TL'ye yakın ödeme yaptım. Şu an icracılar sıraya girmiş durumda. Federasyondan gelen para bizim kasamıza girmeden alacaklılara gidiyor. Bir enkaz devraldık ama elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Yeni sezonda taraftar, camia, esnaf, basın el birliğiyle Bucaspor'u tekrar diriltmeliyiz" diye konuştu.

Zafer'e kapılar kapalı

İç transferde sözleşmesi uzatılmayan Zafer Çevik'e kapılarının kapalı olduğunu dile getiren Ahmet Doğan, "Zafer'le ilgili yönetim kurulu ve teknik heyet olarak bir karar verdik. Sözleşmesini uzatmama kararı aldık. Kendisi takım arıyor. Transfer yasağımızın açılacağı devre arasına kadar altyapı ve a takımdaki deneyimli oyuncularımızla iyi bir harman oluşturup zirveyi zorlayacak skorlar almayı ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.