Altınordu'nun başında 6'ncı sezonunu geçiren genç teknik adam, 3. Lig'de başladığı Şeytan serüveninde adım adım yükseldi ve Süper Lig kapısına kadar dayandı.

SPOR Toto 1'inci Lig'de ikinci yarının en flaş takımı olarak Süper Lig'e yürüyen Altınordu'nun teknik patronu Hüseyin Eroğlu, dipten aldığı takımını zirveye çıkarmaya bu kez çok yaklaştı. Kırmızı-lacivertli ekibin başında 6'ncı sezonunu geçiren genç teknik adam, her dönem teknik direktör kıyımının yaşandığı Türk futbolunda müthiş bir istikrar örneği oldu. Altınordu'ya oynattığı futbol ve elde ettiği başarılarla tribünlerdeki taraftarların gönlünde taht kuran Hüseyin Eroğlu, beyefendi kişiliği ve verdiği önemli mesajlarla da futbolseverlerin sempatisini kazandı.
Kariyerinin ilk teknik direktörlük deneyiminde Altınordu'ya 2013'te 3. Lig'de, 2014'te ise 2. Lig'de üst üste iki şampiyonluk yaşatan Eroğlu, 1. Lig'de ise iki kez Play-Off biletini son anda kaçırdı. 2015'te 1 puan farkla ilk 6'nın dışında kalan Altınordu, geçen sezon ise averajla Play-Off'un kapısından döndü. Bu sezon ikinci yarıda çıktığı 11 maçta 9 galibiyet alarak Play-Off'ta sağlam bir yer edinip direkt Süper Lig rotasına giren Altınordu, kalan 6 haftada ilk 2 şansını zorlayacak. Altınordu'yu 3 farklı profesyonel ligde çalıştıran Eroğlu, hedefe ulaşılması halinde gelecek sezon Süper Lig'de ilk kez görev yapacak.

Neşe dolu idman


SPOR Toto 1.Lig'de son 11 karşılaşmanın 9'unu kazanan Şeytan , Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıklarını neşeli antrenmanla devam etti. Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde yapılan çalışmada 4'e 1 ve 5'e 2'nin ardından sınırlı alan oyun ve dar alanda çift kale idmanıyla günü tamamladı. Çift kalem oyununda lacivert takımı 5-4 yenen Alican Özfesli, Kerim Avcı, Fatih Aktay, Deniz Vural, Erce Kardeşler, Erdoğan Yeşilyurt ve Murat Uçar'dan oluşan turuncu takım oldu ve galibiyet pozu verdi. Ümit Milli Takım'a davet edilen Barış Alıcı, Berke Özer ve Yusuf Acer, hasta olan Hasan Hatipoğlu, Enis Durak ve Rıdvan Özdemir antrenmanda yer almazken, dizinde ağrı hisseden Berkay Samancı ve tedavi süreci devam eden Ali Emre Yanar fizyoterapistimiz Kazım Bayram eşliğinde düz koşu yaptı. Altınordu Dernek Yöneticisi ve Tarihçisi Kenan Akseki, 1926 yılında dönemin Altınordu takımının çekildiği takım fotoğrafı tekrardan günümüze uyarlandı.