Siyah beyazlıların Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, maç başına 2 puan ortalaması tutturdukları takdirde zirve hedefine ulaşacaklarını belirtti.

Haber / Levent ARIÖZ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve takibini sürdüren Altay’da Teknik Direktör Cüneyt Biçer, üst sıraların yavaş yavaş şekillendiğini belirterek maç başına 2 puan ortalamasının kendilerini hedefe taşıyacağını kaydetti. Ekibinin sezon başı hedeflenen ritme yaklaştığını söyleyen Biçer, geçen yıl olduğu gibi geniş kadro yapısının en büyük avantajları olacağını yineledi. Yoğun bir maç trafiğinden çıktıklarını ifade eden genç teknik adam; ‘‘Oyuncu kalitemiz oldukça yüksek. Kadro kurmakta zorlanıyorum. Görev alan her oyuncumuz elinden gelenin fazlasını vermek için gayret ediyor. Sahada kimin oynadığından öte kimin takıma ne kadar katkı koyacağı üzerine yoğunlaştık. Oyuncularımız da bunun bilincinde. Yedek kalanlar için asla bir motivasyon düşüklüğü söz konusu değil.’’ dedi.

Konya'da hedef 3 puan

Ligde yavaş yavaş üst ve alt sıralar arasında kopmalar yaşanacağına dikkat çeken Biçer; ‘‘Üst sıraları hedefliyoruz. Grubumuzda 5-6 takım zirveyi forse edecek. 2 puan ortalamasının zirve için yeterli olacağını düşünüyoruz. Geçen sezon olduğu gibi yine skorer bir kimliğimiz var ancak kalemizde gördüğümüz golleri de azaltmak zorundayız. Zirve grubunda yerimizi sağlamlaştırıp yolumuza devam edeceğiz. Konya Anadolu Selçuk deplasmanı her ekip için zor bir mücadele. Tüm rakiplerimiz Altay’a karşı artı motivasyon ile sahaya çıkıyor ancak bu bizim diri kalmamız için de önemli bir neden. Çok koşan bir rakiple karşılaşacağız. Kondisyonumuz yeterli. İlk yarıda sahada fiziksel bir mücadele olacağı kanaatindeyim. İkinci yarıda teknik kapasitemizle sonuca gideceğimizi düşünüyorum.’’ dedi.