Siyah beyazlı takım yarın evinde oynayacağı Nazilli maçı öncesinde taraftarına sağduyu çağrısı yaptı, İzmir ekibi bir kez daha ceza alırsa sonraki maçını seyircisiz oynayacak.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yarın evinde Nazilli Belediyespor'la karşılaşacak Altay'da yönetim seyircisiz oynama cezası sınırında yer aldıklarını hatırlatarak taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı. Bu sezon İzmir'de oynanan Fethiyespor, Sakaryaspor, Bandırmaspor ve Kahramanmaraşspor maçlarındaki çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 4 kez para cezası verilen İzmir ekibi, 5. defa aynı durum tekrarlanması halinde seyircisiz oynama cezası da alacak.
"Şampiyonluk yarışında en büyük gücümüz taraftarımız" mesajı veren yönetim, "Taraftarımızın sadece takımımıza destek vermesini istiyoruz" açıklaması yaptı. Yönetim tribün desteğini artırmak için önceki hafta bilet fiyatlarını sezon sonuna kadar 20'den 5 TL'ye indirmişti. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Muharrem Ozan ile Murat Uluç forma giyemeyecek. İzmir ekibinin ileri uçtaki gol umudu yine Hüsamettin olacak. Altay'da Atakan, Doğan, Fatih, Ferhat ve İbrahim Akın sarı kart sınırında yer alıyor.

En goylcü ikinci takım


Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Altay ligdeki kalan maçlarında yine ieri uçtaki elemanlarına güveniyor. Siyah beyazlı takım 41 gol atan Lider Gümüşhanespor'un ardından 35 golle en skorer ikinci takım durumunda. Nazilli önünde forma giyemeyecek isimlerden olan Murat Uluç 9 kez fileleri sarsarak takımını taşıyan isimlerin başında geldi. 6 gollü İhsan Furkan Deniz Uluç'u takip siyah beyazlı oyuncu oldu.