9 EYLÜL/ÖZEL - Altay'ın son yapılan genel kurulunda başkan adaylarından olan Hakkı Küllü, kulübün geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce siyah beyazlılarda Asbaşkanlık ve yöneticilik görevlerini yürüten genel kurul üyesi Küllü, mevcut Başkan Ayhan Dündar'ın seçimlerden 15 gün sonra yeniden genel kurula gitme sözü verdiğini söyledi. Küllü, "Kulüp kayyuma gitmesin diye aday olduğunu ve başkan olduktan sonra yeniden seçime gideceğini ifade etti. Biz de saygı gösterip kongreden çekilme kararı aldık. Ancak 1 ay geçti ve genel kurula gitmeyeceklerini açıkladılar. Sözlerinin arkasında durmalarını bekliyoruz" dedi.

GÜÇLÜ ADAYIMIZ VAR
Güçlü bir adaya sahip olduklarını ve genel kurulu kararı alınırsa, bu ismi açıklayacaklarını ifade eden Hakkı Küllü, "Transferin önünü açacak, geleceğimizi kurtaracak bir adayımız bulunmakta. Şu anki yönetim transfer yasağını kaldıramayacak. Camiaya, her kötü sonuca hazırlıklı olun denmesi acı verici. Çok geç kalmadan bazı kararlar almalıyız. Altay hiç bir zaman düşmeyecektir. Kamplar başlamadan, elimizdeki oyuncular kaçmadan acil bir önlem alınması gereklidir. En kısa zamanda genel kurul kararı alın. Daha geç olmadan bu işin önünü almamız lazım. Altay en kötü ihtimalle bu ligde kalmalıdır" cümlelerini kullandı.

İç transfer görüşmeleri sürüyor
Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi transfer yasağının sürmesi nedeniyle serbest kalan tecrübeli oyuncularını yuvada tutmayı hedefleyen Altay, iç transferde ikinci görüşmelere başladı. İç transferde öncelikle kaptanlar İbrahim Öztürk ve Özgür Özkaya ile anlaşmak istediklerini dile getiren sportif direktör Tuna Üzümcü, "Daha sonra kaleci Ozan, Tolga, Ceyhun, Zeki ve Deniz'i de takımda tutmak istiyoruz. Takıma katılan Gençer'le yeni sözleşme yapacağız. Paixao, Poko ve Scuk'a tekliflerimizi yaptık, yanıt bekliyoruz. Eric Björkander de takıma katılacak. Kutay ve Eren Erdoğan gibi gençlerimizin motivasyonunu artırmak için sözleşmelerinde iyileştirmeler yapıyoruz" diye konuştu.