Her fırsatta transfer döneminin son günlerinde önemli bir takviye yapacağının sinyalini veren siyah beyazlı yönetim, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi golcü Doğan Karakuş'un transferini bitirmeye çalışıyor.

Haber / Levent ARIÖZ

Sezonu farklı Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle açan 2.Lig Beyaz Grup ekibi Altay, taraftarını yaklaşan kurban bayramı öncesi flaş bir transferle sevindirmeyi planlıyor. Her fırsatta transfer döneminin son günlerinde önemli bir takviye yapacağının sinyalini veren siyah beyazlı yönetim, genç forvet Doğan Karakuş'la ilgileniyor. Son iki sezon Bandırmaspor'da 19 gole imza atan 24 yaşındaki hücumcu, yeni sezonda transfer olduğu Giresunspor'da henüz şans bulamadı. Karadeniz ekibinin oynadığı 3 maçta da şans bulamayan Doğan, sürekli forma giymek istediği bir kulübe gitmek için Giresunspor'dan izin istediği öğrenildi. Siyah beyazlı yöneticilerle temasa geçen genç golcü, Karadeniz ekibiyle anlaşılması durumunda Altay'da oynayabileceğini söyledi. Giresunspor'un oyuncuyu yeni transfer ettiği için bonservisiyle vermeyi sıcak bakmadığı, oyuncusunu kiralık olarak verebileceği gelen bilgiler arasında.

A.Ordu'da oynadı

Kocaelispor'da profesyonel olan 1993 doğumlu Doğan Karakuş, yeşil siyahlılarda 62 karşılaşmada 39 gole imza attı. 2012-13 sezonunda 30 mücadelede 22 kez ağları sarsarak 2.Lig'de gol kralı olan 24 yaşındaki futbolcu, 2013-14 sezonunda Altınordu'ya transfer oldu. İzmir ekibiyle o sezon 2.Lig şampiyonluğu yaşayan Doğan, 2014-15'te Bandırmaspor'a imza attı. Sezonun ikinci devresini kiralık olarak Keçiörengücü'nde geçiren genç forvet, son iki yılı Balıkesir ekibinde geçirdi.